Трима души са обявени за изчезнали, след като кораб, плаващ

...
Трима души са обявени за изчезнали, след като кораб, плаващ
Коментари Харесай

Кораб потъна край Румъния, осем души са спасени, издирват трима

Трима души са оповестени за изчезнали, откакто транспортен съд, плаващ под флага на Танзания, потъна тази заран в Черно море на 26 морски благи село Сфънту Георге, окръг Тулча, оповестява Румънската работа за мореплаване, представена от Аджерпрес.
Прочетете още
Според цитирания източник на борда на плавателния съд е имало 11 души.

" Операцията по търсене и избавяне под координацията на Центъра за съгласуваност и морско избавяне (MRCC) в границите на Румънската работа за мореплаване е в цялостен ход, откакто плавателният съд " Mohammad Z " потъна. Сигналът беше получен към 4.00 часа сутринта, а чиновниците на MRCC незабавно изпратиха в зоната плавателните съдове " Артемис " и " Аполо ", показва службата в прессъобщение.

В него се отбелязва, че е поискана и поддръжка от Гранична полиция, която е изпратила на мястото на случая два плавателни съда на Министерството на вътрешните работи. 

Сигнал е подаден и до два търговски плавателни съда, намиращи се наоколо, с цел да се включат в интервенцията по търсене и избавяне на човешки живот.

" Потъналият транспортен съд " Mohammad Z " под флага на Танзания е имал на борда 11 членове на екипажа - 9 сирийски жители и двама египетски жители, а осем от тях са били избавени от комерсиалния транспортен съд " Michel ", който се е намирал най-близо до мястото на случая и чийто дейности са били координирани от чиновниците на MRCC ", се показва в известието.

Продължава издирването на тримата членове на екипажа, които са оповестени за изчезнали - всички те са сирийски жители.

" Причината за потъването на кораба не е известна досега и ще бъде осъществено следствие, с цел да се открият аргументите и събитията, при които е станало корабокрушението ", показва още Румънската работа за мореплаване.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР