Отговорността бива изправена срещу безотговорност. Вчера много пъти повторих –

...
Отговорността бива изправена срещу безотговорност. Вчера много пъти повторих –
Коментари Харесай

Борисов: Коалиция с БСП и ДПС няма да правим

„ Отговорността бива изправена против безнаказаност. Вчера доста пъти повторих – коалиция с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи няма да вършим “, съобщи пред публицисти в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Ние предлагаме единствено персони, с цел да не може Политическа партия и Демократична България да се заловен и мокрият им сън да стане действителност – ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, с цел да ни биели на локалните избори. Няма да стане, няма да го разреша. Няма да позволи да ми залепите етикети “, обърна се Борисов към представителите на медиите.

По думите му личностите в Народното събрание би трябвало да вземат решение дали да се отива на избори, или не.

„ Политическата класа не заслужава доверието на българите. Всички ще се засилим и ще паднем в пропастта, която са идващите избори “, сподели още водачът на ГЕРБ.

„ Вчера чух и много от водачите на другите партии. Ние преди да сме почнали договаряния, почваме да чуваме кой ще е помощно колело, нямало да бъде по този начин.
Искате избори още юни – ще го получите. Щом всички в купом желаеме да паднем в пропастта, ще паднем “, обърна се Бойко Борисов към водачите на другите партии.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР