Фалшиви парфюми за около 4 милиона евро бяха заловени на

...
Фалшиви парфюми за около 4 милиона евро бяха заловени на
Коментари Харесай

Фалшиви парфюми за около 4 млн. евро заловиха на румънското пристанище Констанца

Фалшиви парфюми за към 4 милиона евро бяха хванати на румънското черноморско пристанище Констанца при инспекция на гранични служители на реда и инспектори на митническата работа, съобщи организация Аджерпрес.

" На 23 май взаимен екип от гранични чиновници от бреговата защита и митнически инспектори от Митническото гранично бюро в Констанца направиха физическа инспекция на резервоар, претрупан със артикули, идващи от Обединените арабски емирства и предопределени за комерсиално сдружение в Румъния ", прибавиха управляващите.

" След подробни инспекции беше открито, че контейнерът съдържа 18 000 парфюма, които биха могли да нарушат правата на интелектуална благосъстоятелност на известни марки ", се споделя в прессъобщение на Главния инспекторат на гранична полиция, изпратено през днешния ден до Аджерпрес, съобщи Българска телеграфна агенция.

Стоките, чиято стойност е към 4 000 000 евро, в случай че бъдат препоръчани на пазара като маркови артикули, са били конфискувани за експертна оценка и по-нататъшно следствие.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР