Може ли да се сформира правителство. Възможните варианти и какво

...
Може ли да се сформира правителство. Възможните варианти и какво
Коментари Харесай

Кристиян Шкварек: Борисов изпусна широкия център, в трудна позиция е

Може ли да се образува държавно управление. Възможните разновидности и какво се вижда две седмици след изборите като систематизиране на силите в Народното събрание разясниха в предаването " На фокус " по Нова телевизия журналистът Силвия Великова и политическият анализатор Кристиян Шкварек.

Според Силвия Великова в последните дни особеното е позицията на водача на " ".

Досега тезата му беше – взимам мандата, предлагам държавно управление, който желае да ме поддържа. Днес сподели: " Взимам мандата, групирам всички без и, и се разбираме за експертно държавно управление ” "  Включително с " - " и " ", разяснява Великова.

Това е индикация, съгласно мен положителна, за Костадинов и " ", които, усещайки, че се появиха по-радикални или по-екзотични от тях на терена, стартират да влизат в по-системна, по-отворена към коалиране позиция, което ги прави по-сериозна партия. " "  влизат в по-сериозен терен, съобщи Кристиян Шкварек.

По отношение на " ", Силвия Великова уточни, че там към този момент стартират да се движат в разнообразни лагери. Техен представител сподели, че ще простят на тези, които са подкрепили Анна Александрова, само че при последващо гласоподаване с и към този момент ще се мисли за наказания. Засега очевидно стоят като численост, Великова.

В България не се прави ръководство със 121 индивида. Имаше опит за такова ръководство – на Орешарски. Имаш потребност от повече от 130,  за да управляваш повече от една година. Търси се политическа поддръжка от по-голяма партия. Скептик съм, че ще я намерят, сподели Шкварек.

Те разясниха и държанието на " ", както и поръчките им какво биха създали, в случай че получат третия мандат от президента.

Първо провалиха един мандат, след това провалиха едно държавно управление. Сега несъмнено са решили да покажат, че могат да сформират държавно управление. Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година споделя, че за държавно управление с третия мандат ще поканят всички. Няма по какъв начин да стане, счита Великова.

Има разумна причина и " " да стартират да влизат в амплоато на по-сериозните, които са способни в някакъв миг да създадат държавно управление. Просто играта стартира да се трансформира. Досега няколко години имахме играта от това да печелиш, като показваш какъв брой си кардинален, срещу съставянето на някакъв кабинет, ти си по-протестния, слагаш кол. На хората им писна някой да поставя кол. Започна да става непрестижно ти да си този, който още веднъж ще прати народа на избори, сподели Шкварек.

Според политическия анализатор водачът на Бойко Биорисов е в сложна позиция. Дълго той държеше огромният необятен център, умерени национални маси, консервативни. Този център беше изтърван, по насила, тъй като трябваше да се залитне в ултралиберална, евроатлантическа позиция, с цел да оцеляват под външен напън. Този център е изтърван. На терена е Радев, който може да се появи и да обере този център, сподели Шкварек.

Не е пленник на Пеевски, а на обстановката. И Пеевски по някакъв метод е пленник – успяваш да направиш партията си втора политическа мощ и сега има големи упования към теб от личната ти политическа партия, означи Шкварек.

Двамата разясниха и оставката на Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

 За демократичната общественост това е огромна драма, тъй като аз считам, че това беше единственият законен мощен водач в тази общественост, който носеше някакъв тип легитимност на тази политическа общественост, сподели Шкварек.

Според Силвия Великова " "  изгуби най-вече след тези избори.

Според Шкварек " "  са по-представени в Народното събрание поради листите. Ако се направи сега един сондаж, съгласно мен, тези 305 хиляди индивида, които гласоподаваха в този момент за " - ", от тях 90% са електората на " "  , разяснява Шкварек.

В момента " - " са в много удобната позиция да стоят в съпротива и да гледат какво става към тях, разяснява още Великова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР