Ние от ПП Има такъв народ“ виждаме работата, която трябва

...
Ние от ПП Има такъв народ“ виждаме работата, която трябва
Коментари Харесай

Ивайло Вълчев за Европарламента: Трябва здрав разум пред авантюристичен либерализъм

„ Ние от Политическа партия „ ИТН “ виждаме работата, която би трябвало да се свърши в Европейския парламент като тясно обвързвана с нещата, които би трябвало да се вършат и в България. Това, което се приема там, има отражение върху законодателния развой и върху всекидневието на хората тук. Важно е в Брюскел да отидат хора, които да я съставляват страната ни със съзнанието, че всичко, което правят там, неизбежно ще се отрази върху икономическия и обществен живот тук. Досега нашите представители в Екологичен потенциал демонстрираха, че могат да бъдат изолиран служители, които демонстрират размита позиция по въпроси, касаещи бъдещето ни. Нужно да изпратим други хора, които да свършат друга работа “.

Това сподели в ефира на Дарик бургазлията Ивайло Вълчев, който в продължение на няколко вота за Народно заседание получи внушителна поддръжка на своите съграждани, поради персонално и отговорно отношение към проблемите им. Сега той е лидер на листата с претенденти за Европейския парламент на партията с бюлетина № 1.

Според Ивайло Вълчев, този мандат на Екологичен потенциал ще е основен за бъдещето на България и Европа. Кандидатът за евродепутат сложи в студиото на Дарик тематики, по които българските представители би трябвало да имат аргументирана и безапелационна реакция.

Сред тях са преразглеждането на „ Зелената договорка “, за с цел да се запазят стопанската система на страната, работните места и енергетика; недопускане на мигрантските потоци назад към България и ограничението им на територията на Съюза, отбрана на ползите на българските производители, не на последно място, отпор на политиките по отношение на половата агитация в учебни заведения и детски градини.

„ Зелената договорка “ на Урсула фон дер Лайен за екологичен парадайс е една случка. Чудесна, само че не изпълнима. Има риск Европа да се трансформира в красиво туристическо магнитче на хладилника. Не можем да допуснем тя да е извънредно подвластна в енергийно и във всяко друго отношение. Ние като страна от така наречен „ Източен блок “ доста добре знаем до какво водят идеологиите. От 1944 до 1989 година сме живели, ръководени от идеология и знаем, какъв брой е безумно публичния живот да бъде управителен не на учредената на естественото. Можем да бъдем потребни на Европейски Съюз с житейския си имунитет. Да, отлично е да всичко да е еко и зелено, само че кой ще изясни на 30 хиляди души от мините край Ст. Загора, че поради зелените тревина Европа те ще останат без работа. Да, чистотата на природата е значима и мисля, че България е измежду страните, които не са токлкова съществени замърсители, по отношение на други страни-членки.Как въобще са дали своят вот нашите представители в Екологичен потенциал! Друг образец, някой опита ли се да изясни на хората в Екологичен потенциал, какво съставлява до 2035 година в България да няма коли с ДВГ? Опитали ли са нашите депутати в Екологичен потенциал с електрически автомобил да слязат през зимата до отдалечено село в Странджа? Как може българските ни служители да се хвърлят да пазят идеологии, за които ние сме подготвени материално! Какво значи български представители да гласоподават за затварянето на въглищни централи? “, разяснява Ивайло Вълчев.

Освен неналичието на ясна позиция и отбрана от страна на нашите евродепутати на българските ползи в Европарламента, по думите на Вълчев, за последните пет години се следи и нежеланието им за отчетност и бистрота по значимите тематики, които се слагат в Екологичен потенциал пред българското Народно заседание.

„ Друга, наложителна за българските евродепутати тематика, по която не успяхме да забележим ефикасни дейности е – незаконните мигранти. Важно е, както за Съюза, по този начин и за нашата страна. Тези хора не би трябвало да се трансферират като отговорност на една или друга страна, те нямат място на този континент “, безапелационен е претендентът за народен представител в идващия Европейски парламент.

Пропагандата измежду деца и подрастващи, слага нашата еднаквост и полезности под сериозна заплаха, смята Вълчев. „ България има много размита позиция по тези въпроси. Когато се приказва, че одобряваме европейските полезности, кои са те? За нас е безусловно неприемливо в Европейски Съюз и в България да се постановат далечни от обичайния морал теории и да се пропагандират, още повече страната ни да отстъпва ролята си, отваряйки порти и достъп до децата ни на неправителствени организации, които печелят от тази агитация “.

Ивайло Вълчев вижда ролята на българските евродепутати като отпор против рискован идеализъм. „ Ние би трябвало да се сме хората, които да не позволяват навлизането на идеологии в България и да отстояват здравия разсъдък. Моментът за всичко това е в този момент, с вота на 9 юни. Той е решителен за политиките на Европа в идващите години “, сподели още лидерът на листата с претенденти за Европейския парламент от „ ИТН “ с бюлетина № 1.

Цялото изявление с Ивайло Вълчев, можете да чуете в звуковия файл:

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР