Отборът на Локомотив Горна Оряховица е поставен под карантина, съобщиха

...
Отборът на Локомотив Горна Оряховица е поставен под карантина, съобщиха
Коментари Харесай

Наш футболен отбор е под карантина

Отборът на Локомотив Горна Оряховица е подложен под карантина, оповестиха от клуба. Преди два дни трима футболисти на отбора дадоха позитивни проби за ковид.

Ето какво написаха в формалния уебсайт на клуба:

" На 03 юли 2020 година получихме резултатите от извършените проби за ковид на управлението, треньорския щаб и футболистите на ОФК “Локомотив” (ГО). От осъществените 28 теста 25 са негативни и 3 позитивни на футболисти от представителния тим. По предписание на РЗИ-В. Търново тримата футболисти с позитивни проби са сложени под карантина в домашни условия.

На 04 юли 2020 година всички 25 контактни лица с негативни проби са сложени под карантина от РЗИ-В. Търново.

В тази връзка от управлението на Община Горна Оряховица и футболния клуб е основана организация и още същия ден всички контактни лица са сложени под карантина на територията на Община Горна Оряховица. Тя се реализира на два адреса, които са предоставени на органите на РЗИ-В. Търново и ОД МВР-В. Търново.

Подчертаваме, че при осъществяване на подготвителния развой и единствената контролна среща от футболния клуб на територията на стадион “Локомотив” са спазени всички ограничения на НОЩ.
Кубът ще продължи да действа при съблюдаване на всички противоепидемиологични ограничения под контрола на РЗИ и чиновниците на Министерство на вътрешните работи.

Уважаеми другари скъпи почитатели,

Ние сме “Локомотив” (ГО), един от последните достоверни български футболни клубове, дружно с Вас и вашата поддръжка ще преодолеем и това затруднение! "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР