Политиката трябва да решава реалните проблеми на реалните хора. Това

...
Политиката трябва да решава реалните проблеми на реалните хора. Това
Коментари Харесай

Деница Сачева, ГЕРБ: Политиката трябва да решава реалните проблеми на хората

Политиката би трябвало да взема решение действителните проблеми на действителните хора. Това би трябвало да създадем на 9 юни. Това сподели лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в Добрич Деница Сачева на откриването на акцията в града с водосвет за здраве и благоденствие.

„ Започваме тази акция с водосвет освен, с цел да отправим молитва, а и с цел да напомним, че политиката не е власт, а на първо място е великодушие “, добави Сачева.

От своя страна претендентът за евродепутат Емил Радев сподели, че следва една тежка борба, тъй като България би трябвало да откри достойното си място в европейското семейство. 

„ Трябва още веднъж да водим тежки борби, като тази за сухопътния Шенген. Тук желая да благодаря на жителите на Добрич и региона, тъй като те имаха доста ясна позиция, която ни даде огромна поддръжка да се борим за Шенген. Трябва да имаме мощно държавно управление, с цел да можем да имаме и постоянна позиция на Съвета на Европейския съюз, тъй че България да реализира всички свои стратегически цели и благоденствието на българския народ да бъде обезпечено “, добави Радев.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР