Отборът на Етър посвети спечелената във Варна точка на паметта

...
Отборът на Етър посвети спечелената във Варна точка на паметта
Коментари Харесай

В Етър посветиха точката във Варна на легендата Трифон Иванов

Отборът на Етър посвети извоюваната във Варна точка на паметта на Трифон Иванов. " Болярите " приключиха 1:1 като посетители на Черно море  и стопираха победната му серия, а на собствен ред са без загуба от началото на шампионата.
 Етър уважи паметта на именития Трифон Иванов
На 27 юли именитият български бранител Трифон Иванов щеше да навърши 54 години, в случай че гибелта не бе го лишила едвам на 50-годишна възраст.

" Целият тим посвещаваме тази точка на Трифон и неговата памет. Той си остава легенда на Етър и на българския футбол, която няма да бъде забравена!

Посвещаваме ремито и на 17-годишния Кольо Станев, който се включи отлично и подаде за изравнителния гол. Миналото и бъдещето на Етър! ", съобщи капитанът на „ виолетовите “ Христо Иванов.

Централният защитник Хантакиас осъществя за 1:0 в интерес на Черно море в 23-ата минута при дебюта си с фланелката на “моряците ”, а в 80-ата Даниел Младенов измъкна точката от варненци. Така Етър продължава сензационното си показване от старта на сезона, като не позволи загуби против ЦСКА, Левски, а в този момент и във Варна.

В другия мач от кръга нощес Арда (Кърджали) реализира първи триумф в елита на България. Футболистите на наставника Стамен Белчев победиха с 3:1 Берое. Зоран Йосипович (14) даде преднина на заралии, а Румян Ховсепян (33) възвърне равенството.

В 39-ата минута Никита Баранов остави Берое с човек по-малко, откакто получи червен картон. В воин за Арда се трансформира Илиша Сам, който влезе от аварийна пейка и означи два гола в заключителните минути (89, 89+3).

Двата отбора играха на стадион " Локомотив " в Пловдив, защото стадионът в Кърджали е в ремонт
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР