Отборът на Балкан (Ботевград) записа нова победа в Националната Баскетболна

...
Отборът на Балкан (Ботевград) записа нова победа в Националната Баскетболна
Коментари Харесай

Балкан се справи с Ямбол за нова победа в НБЛ

Отборът на Балкан (Ботевград) записа нова победа в Националната Баскетболна Лига, откакто довечера се наложи при семейството си на Ямбол с 97:83 (23:25; 25:13; 24:25; 25:20) в дуел от XVI кръг на родното състезание.

Игор Кесар беше най-полезен за „ зелените “ и завърши с „ дабъл-дабъл “ – 28 точки и 11 битки, Девон Уошингтън и Джордан Калахан прибавиха по 12 точки, а Дейвид Хоутън и Александър Илиев приключиха надлежно с по 11 и 10 точки.

Алан Арнет вкара 26 точки за гостите, Станислав Говедаров се отличи с 15 точки, а Стоян Петков и Андрей Иванов приключиха надлежно с по 12 и 11 точки, като последния записа на сметката си и 10 битки.

Двубоят стартира равностойно и след първите 10 минути баскетболитите на Ямбол имаха задатък от две точки – 25:23, само че до почивката домакините от Ботевград постановиха волята си и съумяха да стигнат до цялостен поврат и двуцифрена преднина – 48:38.

През третата четвърт ямболии успяваха на няколко пъти да понижат изоставането си до 5 точки, само че в заключителните 10 минути баскетболистите на Балкан взеха самодейността и възвърнаха удобната си преднина, която доближи до 15 точки, за крайното 97:83.

СТАТИСТИКА ОТ БАЛКАН - ЯМБОЛ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР