От транспортна фирма М-Бус" съобщават, че заради влошената зимна обстановка

...
От транспортна фирма М-Бус" съобщават, че заради влошената зимна обстановка
Коментари Харесай

Спряха автобуси в Бургаско, други са със забавяне в разписанията

От транспортна компания " М-Бус " оповестяват, че поради влошената зимна конюнктура маршрутите от републиканската транспортна скица от Бургас до Варна, Сливен, Ямбол и Плевен през днешния ден (28 февруари 2018) не се обслужват. От превозвача се преценяват с прогнозата за времето и са в подготвеност на следващия ден тези посоки да бъдат обслужвани, като упованията са снегопочистващите компании да се оправят със обстановката.
В рамките на област Бургас направленията до Слънчев бряг през Поморие и Каблешкото се обслужват със забавяне, като поради частични снегонавявания всеки миг ще бъде прекратено обслужването на линията през Каблешково.

Линиите до Айтос и Карнобат сега се обслужват с разредени написания, поради тежката пътна конюнктура и навяванията по трасетата.

Не се обслужват направленията за Камено, Царево и Приморско, като очакванята се обслужването да бъде възобновено към обяд.

Направленията за селата Константиново, Ливада, Тръстиково, Русокастро, Желязово, Габър, Зидарово, Вършило и Присад все още не се обслужват.

" Очакваме привечер, без значение от разредените написания, да възстановим обслужването на линиите до Камено и Слънчев бряг, с цел да можем да осигурим връщане на хората, които сутринта са се придвиджили към регионалния център. Като се има поради, че огромна част от събитията не зависят от нас и тъй като ситуацията е динамична, е допустимо да настъпят промени ", декларират от " М-БУС ". Затова настояща информация пасажерите могат да получат на следните телефони: 056/844 966 и 056/846 081.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР