От тази нощ се възстановява движението в южното платно на

...
От тази нощ се възстановява движението в южното платно на
Коментари Харесай

Тази нощ тръгва движението в южното платно на бул. България

От тази нощ се възвръща придвижването в южното платно на бул. „ България ” в сектора от бул. „ И. Гешов ” до бул. „ Черни връх ”. Новината заяви кметът на София Йорданка Фандъкова, представена от „ Фокус “.

Движението беше спряно, с цел да бъде ремонтиран изцяло пътното платно. Столичният кмет добави, че работата по тротоара ще продължи, само че тя няма пречи на придвижването. Рехабилитацията на южното платно коства 2,7 млн. лева

От на следващия ден стартира ремонтът на северното платно. То ще остане затворено за придвижване до края на август.

Фандъкова добави, че си дава сметка за компликациите, които се предизвикват на жителите по време на огромните поправки. „ Решението изисква храброст. Винаги съм считала, че хората демонстрират схващане, когато виждат, че се работи и когато виждат, че се получава и става по-добра инфраструктурата. Бул. „ България ” е един от последните неремонтирани съществени булеварди ”, сподели още кметът.

Ремонтът на основната артерия стартира през предходната година, като му беше направена частична реорганизация.

„ Най-късно преди началото на образователната година би трябвало да бъдат подготвени всички сектори, по които работим, а непрекъснатата маркировка ще бъде сложена тогава, когато завърши напълно ремонтът и в двете платна ", съобщи още Йорданка Фандъкова.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР