От скоро на все по-разрастващия се пазар на спортните залози

...
От скоро на все по-разрастващия се пазар на спортните залози
Коментари Харесай

Betway е сред най-бързо развиващите се онлайн букмейкъри

От скоро на все по-разрастващия се пазар на спортните залози в онлайн пространството ни публично оперира Sport Group – компания, чийто стремглаво развиване в последното десетилетие в действителност впечатлява.

Българските фенове на онлайн
залаганията към този момент споделят мнението, че марката на Sport Group - Betway Bulgaria, e букмейкър, oтличаващ се с голямо многообразие на предлаганите събития, обслужван е съгласно най-модерните стандарти, а също така примамва все по-голям брой консуматори с мъчно устоимите си бонуси.

Разбира се, един от най-прецизните барометри за развиването на една копмания са финансовите и резултати. А тези на Sport Group фактически респектират.

През 2021 година в предварителните резултати беше регистриран растеж от 36 % на годишна база, като беше достигната Кота 1.52 милиарда $. Нещо повече, упованията са за облага (преди отчитане на налозите и амортизацията) да бъде над 350 милиона $.

Именно стремглавият растеж подтикна компанията към нахлуване на нови атрактивни пазари, измежду които неизбежно е и българският. Реакцията на родните консуматори пък демонстрира, че трендът се резервира, а Betway набра забележителна скорост безусловно за дни.

Компанията разяснява, че забележителните резултати отразяват напредък и доходност както на към този момент съществуващите, по този начин и на възходящия брой нови пазари.

Финансовите анализатори регистрират, че основаният в Лондон
букмейкър Betway към този момент е съумял за малко време да стъпи крепко на европейския пазар, само че в това време се усеща повече от удобно и се разраства с бързи темпове и оттатък Океана.

Ключов миг в развиването на оператора е, че последователността в стимулирането на растежа по никакъв метод не се отразява отрицателно на рентабилността.

Официалното показване на финансовите резултати и размерът на облагата ще бъдат оповестени идния месец, само че специалистите не чакат разлика от към този момент оповестените индикатори.

Следящите от десетилетия пазар на спортните
залози подреждат Betway измежду 10-те най-хубави онлайн букмейкъри във Англия, паралелно с оператори с доста по-голям опит и богата история.

Специалистите регистрират умелото пригаждане на Betway към желанията на най-младите консуматори. Достатъчно е да се спомене, че марката към този момент е измежду най-предпочитаните в региона на залозите на електронни спортове.

Любопитно е да се означи, че през януари Super Group листна акциите си на нюйоркската фондова борса, а предстоящите с нараснал интерес резултати за първото тримесечие ще бъдат огласени през май.

2022 е година, в която ще се организира международно състезание. За първи път шампионатът на планетата няма да се състои през лятото, а към края на календарната година.

Това, несъмнено, неизбежно ще сътвори предпоставки за още по-сериозен скок във финансовото развиване на Betway и надлежно одобряването на букмейкъра на новите пазари.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР