Бивш играч на Евертън, чиято най-голяма претенция за слава е

...
Бивш играч на Евертън, чиято най-голяма претенция за слава е
Коментари Харесай

Бивш ас на Евертън, за когото Карло Анчелоти нямаше представа, почти отпадна от EFL тази година

Бивш състезател на Евертън, чиято най-голяма рекламация за популярност е забравена от тогавашния управител Карло Анчелоти, съвсем завърши отвън EFL изцяло това лято.

Легендарният италиански началник Анчелоти изуми футболния свят, когато пое управлението на сините през 2019 година Спечелилият Шампионска лига управител устоя в клуба единствено до юни 2021 година, само че преди завръщайки се в Испания, с цел да поеме още веднъж юздите на Реал Мадрид.

Времето на Анчелоти в Евертън беше малко, само че запаметяващо се. Бившият треньор на Милан и Наполи наблюдаваше изкачването на Евертън до местата в Шампионската лига на един стадий и даже подписа с хора като суперзвездата на Световното състезание през 2014 година Джеймс Родригес. Но може би един съответен миг, който стана вирусен в обществените медии, в действителност се запомня за времето му в Мърсисайд.

Люк Гарбът беше контрактуван с Гудисън Парк от 2011-2020 година, само че единствено левият бек в миналото е правил пет изяви за Карамелите. През цялото това време в Евертън Гарбът беше даван под на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР