От посещенията си в България имам отлични впечатления. Местната власт

...
От посещенията си в България имам отлични впечатления. Местната власт
Коментари Харесай

Антонио Таяни: България се развива и разкрасява непрекъснато

От визитите си в България имам отлични усещания. Местната власт в България работи в полза на жителите и вследствие на това страната непрестанно се развива и разкрасява.

Това съобщи ръководителят на Европейския парламент Антонио Таяни по време на срещата си с Цветан Цветанов и кметове на регионални градове в България, определени от листата на ГЕРБ. Срещата се организира в границите на конгреса на ЕНП в Хелзинки, оповестиха от ГЕРБ.

Антонио Таяни поздрави българските кметове за приноса им за модернизацията на българските общини и за обезпечаването на почтена среда за живот и разцвет на жителите. Той пожела триумф на кметовете на идните локални избори следващата година и изрази увереността си, че в последна сметка ГЕРБ ще се поздрави с успеха, тъй като хората виждат позитивната смяна в последните години.

„ За локалната власт е доста значима поддръжката на държавното управление. Ето за какво приветствам държавното управление на Бойко Борисов за отличната работа и редицата направени промени “, уточни Таяни.

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов на собствен ред осведоми ръководителя на Екологичен потенциал, че сега в България е в ход процедурата по приемането на държавния бюджет за 2019 година, който е най-хубавият в последните години.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР