От полицията призовават всички участници в движението да бъдат толерантни,

...
От полицията призовават всички участници в движението да бъдат толерантни,
Коментари Харесай

ОДМВР - Русе: Правим всичко възможно, но трафикът към Дунав мост продължава да е изключително интензивен

От полицията приканват всички участници в придвижването да бъдат толерантни, търпеливи и да съблюдават законите и напътствията на екипите им на терен

Трафикът от товарни коли и камиони към Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост " при Русе продължава да е извънредно натоварен. От ОДМВР - Русе са подхванати и се осъществят редица ограничения за подкрепяне и надзор на трафика в посока пункта, това включва, както зоната към него, по този начин и трасетата на прекосяване на транспортните средства през региона, оповестиха от полицията в Русе.

С всички вероятни средства и запаси екипите на полицията работят по контролиране на придвижването, попречване на тапите, пътни произшествия и облекчение на прекосяването на трафика от леки коли по трасетата, където изчакват товарните транспортни средства. Полицейските патрули в Русе и региона са с подсилени денонощни наряди, като са извадени и спомагателни полицейски екипи, които да контролират придвижването в избрани сектори. Колоните от камиони се обхождат непрекъснато от екипи на полицията и се следи за прецизното съблюдаване на въведената организация на придвижване от стопаните на пътя в региона на граничния пункт.

Прави се и всичко допустимо, с цел да не се позволява товарният трафик да минава през вътрешността на Русе и през дребните обитаеми места. Има такива сигнали и се вземат съответните ограничения по отношение на нарушителите.

С цел предотвратяването на скупчване на товарния трафик в нашата област и блокиране на придвижването, са подхванати и спомагателни ограничения – на териториите на областите Разград, Велико Търново, Стара Загора и Хасково полицейски екипи стопират камионите, пътуващи към граничния пункт на територията на областите, обезпечено е непрекъснато полицейско наличие. Тази активност се координира от Национален координационен център.

Работи се и в тясна връзка със службите, ситуирани на самия граничен пункт, органите на локално самоуправление и регионалната администрация, за предприемане на своевременни дейности съгласно компетенциите им при пораждане на сериозни обстановки.

От полицията приканват всички участници в придвижването да бъдат толерантни, търпеливи и да съблюдават законите и напътствията на екипите на терен.

Промяната в метеорологичната и пътна конюнктура, обвързвана с лимитирана видимост от мъгли и превалявания, мокра и хлъзгава пътна настилка, постанова водачите на транспортни средства, движещи се в сектори с колони от изчакващи камиони и тирове, да карат рационално и с нараснало внимание.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР