От Лудогорец публикуваха изявление относно думите на Илиан Илиев след

...
От Лудогорец публикуваха изявление относно думите на Илиан Илиев след
Коментари Харесай

Разград скочи на Илиан Илиев: Най-голямото мрънкало в българския футбол

От Лудогорец разгласиха изказване по отношение на думите на Илиан Илиев след загубата на Черно море с 2:3 в Разград. " Орлите " питат дали треньорът на " моряците " ще се извини за думите си.

След края на мача Илиев съобщи: " Второто полувреме е въплъщение на българския футбол. Пълна излагация от съдията. Това нарушаване, в случай че е нарушаване, то няма офанзива към вратата. Целият български футбол в едно полувреме. Те са поставени единствено да слугуват. Ние знаехме, че ще е по този начин, тъй като в случай че Лудогорец не вземат този мач, при победа на ЦСКА, отиват на огромна разлика. Нищо ново в нашата реалност последните години. "

Ето какво написаха от Разград:

" Днес чудото се случи. Коментаторът в студиото на Диема спорт Данчо Господинов позвъни на управлението на ПФК „ Лудогорец “, с цел да се извини за неточния си коментар във връзка втория жълт картон на Васил Панайотов от ПФК „ Черно море “.

На всички е ясно, че това разпали ентусиазма на противниковата агитация. Подобно деяние на коментатора ние можем да определим единствено като доблестно, тъй като е съвременно да се плюе по Лудогорец, даже и да се търси под вола теле. А да си признаеш грешката се желае героизъм и храброст.

Обаждането на Данчо Господинов обаче ни накара да си зададем въпроса: А дали треньорът на „ Черно море “ Илиан Илиев ще се извини за думите си, които за следващ път сипе по „ Лудогорец “. Ясно е, че Илиев е водач на мрънкачите в българския футбол, само че чакахме да надскочи растежа си и преди да плюе, първо да огледа статистиката от мача. Ние знаем, че той е част от остарялата коалиция антиЛудогорец и не атакува по този начин гневно наши съперници, даже и когато е очевидно ощетен.

Няма проблем. Нека треньорът на „ моряците “ си живее в белите облаци и в зоната на комфорт. Пожелаваме му най-искрено в миналото да води тим с шампионски упоритости. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР