От Фейсбук профила на Мариела Бойкова Влизам преди минути във

...
От Фейсбук профила на Мариела Бойкова Влизам преди минути във
Коментари Харесай

Опитите на ДБ да пришият ГЕРБ към „Възраждане” са абсурдни

От Facebook профила на Мариела Бойкова

Влизам преди минути във Facebook и в нюз фийда ми излиза Facebook пост на Facebook другар, покровител на Демократична България.

В поста си той написа, че тази заран си пуснал радиото и Делян Добрев звучал като Костадинов от " Възраждане ".

Учудващо пиша името Делян Добрев в Гугъл, с цел да го чуя персонално.

Оказа се, че е гостувал на " Тази заран " по бТВ, а най-вероятно радиото на бТВ също е излъчвало това изявление.

Какво чух?

Делян Добрев звучеше тъкмо противоположното на Копейкин.

Добрев се възмущаваше от лицемерието на към момента актуалните ръководещи, че купували съветски газ посредством медиатори, до момента в който Петков се хвали, че България е скъсала с съветския газ.

Добрев сподели и фактура на закупен съветски газ посредством медиатор и подсети, че ГЕРБ са премахнали газовите медиатори през 2012 година

Той сподели, че би трябвало да се резервират слотове в терминалите за полутечен газ и че би трябвало да се подписа 10-годишен контракт за НЕруски газ.

В рамките на последната една седмица три пъти се натъквам във Facebook потока ми на мнения, които се пробват да пришият ГЕРБ към Възраждане, което е неуместно съгласно мен.

Да напомня, че договорът за азерския газ от 2013 е заслуга на Първанов (основно, това го сподели и Борисов неотдавна - Първанов бил в положителни връзки с президента на Азербайджан) и на Борисов.

България има добра инфраструктура за диверсификация на газа, издигната (част от нея съвсем приключена, другата подготвена + определен реализатор за интерконектора със Сърбия) по времето на Борисов като министър председател.

През август 2020 година по решение на Борисов Булгаргазтранс стана притежател на 20% от терминала за полутечен газ до Александруполис.

През юни 2020 България стана член на Банковия съюз на Европейски Съюз и на предверието на Еврозоната, като на 1 януари 2024 година трябваше да станем и пълноправни нейни членове.

От началото н

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР