От Фейсбук профила на журналистката Калина АндроловаМая Манолова завлякла паролите

...
От Фейсбук профила на журналистката Калина АндроловаМая Манолова завлякла паролите
Коментари Харесай

Българската политика се превърна в шумни бракове, разводи и комуникационни клоунади

От Facebook профила на журналистката Калина Андролова

Мая Манолова " завлякла " паролите на " Левицата " за TikTok и Инстаграм. „ Гонят я от 2-3 дни – не ги дава ", изясни Мишо Миков. Българската политика се трансформира в шумни бракове, разводи и информационни клоунади.

Ситуацията в левия женски набор на политическата ни реалност е смехотворна. " Солидарна България " ще придобива от ден на ден скандалджийски черти. Защото абсурдът е заложен в управителната скица на групировката. Всичко земно е единствено сянка на безконечното, по тази причина е годно свойството на сянката. Когато прекомерно доста искаш нещо, то бяга от теб. Трябва малко да спадне упоритостта ти, че да получиш мечтаното.

Видяхме и Политическа партия до каква степен я докараха с натискането. Поривите на пристрастеността и ексцесията заслепяват и отстраняват, те са спънка да се реализира същински триумф. Не знам за какво, само че лявата партийност в България страда от тежка форма на немъдрост.

Всеки водач следва да знае, че тъкмо оскърбените съидейници, другари и партийни сътрудници се трансформират в най-силните и непримирими врагове. Ми дай ги тези пароли, гробокопачи на имиджа, бре:)


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР