От профила във Фейсбук на Николай НанковНа 9 юни очаквам

...
От профила във Фейсбук на Николай НанковНа 9 юни очаквам
Коментари Харесай

Николай Нанков: При „Промяната“ има санирани точно нула сгради

От профила във Facebook на Николай Нанков

На 9 юни чакам да бъдат последните парламентарни избори за идващите 4 години. Убеден съм, че ще бъде формирано устойчиво постоянно държавно управление с водеща роля на ГЕРБ за цялостен мандат.

Благодаря на лидера на листата на ГЕРБ-СДС за област Кюстендил Христо Терзийски за поканата да се срещна с сътрудниците от този прекрасен край, с общински съветници, кметове от района.

Говорихме за една от тематиките, която най-вече вълнува жителите - повишението на енергийната успеваемост на жилищата им. В програмата, която беше изпълнена при предходните ръководства на ГЕРБ, в региона са били санирани 65 здания, в които по-комфортно към този момент живеят над 8000 души. От тези здания 38 са в град Кюстендил и в тях на подобренията се радват над 5800 поданици.

От три години чета какви ли не операции за санирането, само че обстоятелствата са следните - откогато не ръководи ГЕРБ, процесите буксуват. При Промяната има санирани тъкмо нула здания. Никакво придвижване, което хората да усетят като прогрес.

Ние от ГЕРБ можем да зададем темпото, което хората чакат от управниците си. В програмата ни сме заложили през идващите 4 години да бъде нараснала енергийната успеваемост на най-малко още 4000 здания. Знаете, че ние не даваме напразни обещания. Ние работим. Опонентите ни вършат “ала-бала ”.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР