От днешното изявление на окръжния прокурор на Русе - Георги

...
От днешното изявление на окръжния прокурор на Русе - Георги
Коментари Харесай

Гарабед Веринян е единият убиец на Пехливанян

От днешното изказване на окръжния прокурор на Русе - Георги Георгиев стана ясно, че единият от убийците е Гарабед Веринян

Двамата задържани са били безработни, с престъпни регистрации в предишното. 49-годишният някогашен джудист Гарабед е бил хващан за бракониерство. Той е от Русе. 55-годишният М.М. е с регистрация за измами и присъда за документна машинация като чиновник на митницата. Двамата са се познавали от 4 - 5 години и са си имали доверие.

Убийците са следили жертвата повече от месец.

Събрани са голям брой доказателства, на арестуваните са повдигнати обвиняванията за похищение, обир на пари в огромни размери и съзнателно ликвидиране на отвлечената за прикриване на двете закононарушения. При осъществените огледи са открити елементи от тялото на дамата, заяви окръжният прокурор и посочи, че похитената жена е била следена от двамата причинители повече от месец, като са били открити всекидневните ѝ привички, финансовите благоприятни условия и практиката да носи със себе си огромни суми пари в брой.

Поради спецификата на случая, с изключение на от Окръжна прокуратура – Русе, следствието ще бъде под наблюдението и на Върховната касационна прокуратура, добави окръжният прокурор.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР