От днес, 6 декември, в Италия влезе в сила одобреният

...
От днес, 6 декември, в Италия влезе в сила одобреният
Коментари Харесай

Общественик: Супер зелените сертификати в Италия са тоталитаризъм в действие

От през днешния ден, 6 декември, в Италия влезе в действие утвърденият от Съвета на министрите супер зелен документ. Продължителността му към този момент е до 15 януари като с него се вкарват две значими промени: валидността на елементарния зелен документ пада от 12 на 9 месеца, и на второ място тестванията за COVID-19 към този момент няма да са задоволителни за достъп до заведения за хранене, питейни заведения, кина, театри, спортни зали. Едновременно с това за пътешестване в публичния превоз наложително ще се изискват проби. От 15 декември имунизацията става наложителна за учителите, полицията, военните, както и бустерната доза за болногледачите.

Премиерът на Италия Марио Драги показва този държавен декрет по едно и също време като отговор на обстоятелството, че действието на имунизациите пада след шест месеца и като мярка за попречване на заразяване, написа в. Драги благодари на италианците, които се имунизираха с трета доза, и настоя да се усили контрола по спазването на ограниченията.

17 италиански парламентаристи обаче осъдиха тази мярка като тоталитарна и се обърнаха към президента Серджо Матарела с апел да не подписва указа и да го върне в Министерския съвет за сериозна смяна, напомня създателят на публикацията Тристан Еделман. Трябва да спре „ сериозното отклоняване от Конституцията, което се вижда при ръководството на пандемията “ и което „ закупи още по-силно изражение с последното разпореждане на държавното управление “,.
Обмисля се значима смяна при издаването на зелен документ
Европейски Съюз обмисля да актуализира зеления документ с информация за третата доза ваксина против COVID-19, в това число и с информация за „...

На 26 ноември 2021 година исторически контракт, подписан в Рим, обвърза Италия и Франция още повече с финансирания глобализъм, с марката " другарство и приятелство ": затваряне на граници, принадлежности за обществен надзор, цифровизация, подмяна на върховенството на закона със система на логаритъм за надзор, световна милитаризация под егидата на Европа, написа още Еделман. И до момента в който напрежението и съпротивата против ограниченията се ускоряват в Австрия, Бавария, на Антилите и другаде, в Италия капитализмът наподобява бърза по нови пътища, като инструментализира здравната обстановка.

Нататък създателят на публикацията във френското издание прави малко резюме на последните ограничения в Италия:
Без ваксина и без маска към този момент може да се посещава единствено така наречен „ бяла ” зона; Без ваксина, само че с маска са налични супермаркетите и магазините; Маска и тест (зелен сертификат) са нужни за пътешестване и достъп до работното място; Маска и бустерна доза (супер зелен сертификат) дават позволение за посещаване на всички места.
Защо италианското държавно управление подхваща такива ограничения и то по този метод, пита Еделман. И дава отговор: на здравно равнище, страната не поема отговорност и компенсации, свързани с рисковете от имунизациите. Но съгласно Еделман е видно, че здравните грижи са напълно обвързани с финансирането и че ръководството на данните за зелените документи не е в пълномощията на здравното министерство, а на Министерството на стопанската система.

Еделман споделя, че на политическо равнище това разрешава на държавното управление да поддържа още жива демократичната опаковка за тези, които към момента имат вяра в нея. На психическо равнище жителите привикват с тоталното покоряване, което обгръща всички обществени съсловия и възрастови групи, в това число децата.

Важен миг, продължава създателят, е рецензията на държавното управление съм съперници като Китай, Русия и други страни, което отвлича вниманието от вътрешните проблеми. И има за цел да съобщи: Вижте, другаде е по-зле, през вчерашния ден беше по-лошо, на следващия ден ще бъде по-страшно, насладете се на момента.
Какви са наказванията в Европа за подправен зелен документ?
Полицията във Франция стартира следствие във връзка със серия подправени документи за имунизиране против ковид, заяви The Guardia...

На психическо равнище става дума за това жителите да влязат в логиката на изнудването, с цел да бъдат последователно подчинени, твърди Еделман. Тази логичност води до това, че служащите, които през вчерашния ден се противопоставяха на зелените документи, през днешния ден към този момент са щастливи, че най-малко не им изискват супер зелен документ, изяснява той. Това извращение, което е блян да ни отклони от световния развой, протичащ безусловно пред очите ни, написа Еделман, ни фиксира върху прецизен миг (три дози са по-добри от две). А неговата цел е: не се опитвайте да разберете, просто изпълнявайте.

Под тези няколко равнища се крие едно последно, което е толкоз явно, че се трансформира в табу, обобщава създателят: финансовата власт по високите етажи се е сляла с страната, с енергийната, оръжейната индустрия и с фармаиндустриите. Това е съпроводено с увеличаване на монопола, при което най-малките банки, предприятия и компании биват поглъщани от по-големите. Следващата крачка ще бъде тоталната приватизация и появяването на новия господ: контролът . Контрол над парите, над ресурсите, над хората. Генното инжектиране е единствено върхът на копието, заключава Еделман.

И най-после, написа той, маркетингът в опазването на здравето е към този момент открит: в случай че имунизацията не работи, това е тъй като не сме приели задоволително дози, в случай че работи - дозите би трябвало да се повтарят. Ако ли пък има странични резултати – имунизациите би трябвало да бъдат усъвършенствани, с цел да може идващите дози да са по-ефективни от предходните. По същия метод: в случай че разпространяването на ковид се усилва, това е тъй като няма задоволително имунизирани, в случай че понижава, това е тъй като има повече имунизирани. Ако всички са имунизирани, само че заразяването не стопира – това е тъй като не доближават дози.

Еделман предвижда - идващото равнище на тази логичност евентуално ще бъде: в случай че сте изгубили работата си или собствен непосредствен, в случай че цената на тока и стоките от първа нужда се повишава, това е поради... неимунизираните. Към това, съгласно създателя, се прибавя и фактът, че маските, общественото разграничаване и тестването към този момент не са краткотрайни ограничения – те останаха за непрекъснато. Тази логичност на изкупителна жертва, която би трябвало да одобряват хората, е резултат от тези извращения, които се постановат, и повода за най-лошите зверства, които хората са правили.

Тристан Еделман е хореограф и композитор, член на RéinfoCovid и голям брой колективи, причислява се към асоциацията Generazioni Future и е част от организацията на бъдещия конгрес Generazioni. По негова самодейност се ражда интернационалният манифест на свободните художници.

Още от АНАЛИЗИ И КОМЕНТАРИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР