От “Демократична България се съмняват третият мандат да им бъде

...
От “Демократична България се съмняват третият мандат да им бъде
Коментари Харесай

Славов: Сега може да бъде съставено само компромисно правителство, което не може да постигне високи цели

От “Демократична България ” се съмняват третият мандат да им бъде връчен. Това съобщи в студиото на “Здравей, България ” Атанас Славов от Демократична България. Като аргументи той посочи възгледите на партията по отношение на оръжието за Украйна, еврозоната, самолетите F-16 и сериозната си позиция към президента. “Работим за втория мандат ”, безапелационен бе Славов.

Според него в този момент може да бъде формирано само “компромисно ” държавно управление, “което не може да реализира прекомерно високи цели в тази обстановка ”.
Той разяснява връщането на хартиените бюлетини. “Това, че има представители на обособените политически партии не подсигурява задоволително честността на вота. Има доста представителите, които се записват поради хонорара ”, счита Славов. И предложи решение - професионална изборна администрация. “Достатъчно е член на комисията да драсне една чертичка и да направи вота недействителен. Ние от дълго време приказваме за професионална изборна администрация. Това също е решение ”, сподели той.

От партията предложиха още въвеждането на преброителни центрове. Според техни калкулации на територията на България ще са нужни към 300, с цел да може гласовете да се броят за по-кратък интервал от време.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР