Остават броени дни до един незабравим Energy Уикенд. Тази седмица

...
Остават броени дни до един незабравим Energy Уикенд. Тази седмица
Коментари Харесай

Energy Уикенд с Miracle Body – “Рестартирай себе си”


Остават броени дни до един паметен Energy Уикенд. Тази седмица на 16,17 и 18 септември следва едно запаметяващо се здравословно премеждие. Мястото на осъществяване не е инцидентно – по този начин познатата в област Пловдив.



Всеки посетил най-малко един път това място наложително се връща там. Както споделят доста от посетителите на това е място с магия и сила. Предлагат се единствено натурални и първокласни храни и питиета. А за децата там е раят на заниманията.

“Фабрика за храна и танци ” предлага на дребните си гости многочислени занимания, като батути, кънки на лед, басейн с топки, солна стая и писти за тротинетки. Децата сами подготвят следобедната си закуска – пица изпечена на пещ. А за всички фенове на природата има ежедневни походи в гората. Това са единствено дребна част от аргументите – Lady Bulgaria International 2022 да избере точно това място за откриването на новия есенен сезон и представянето на продуктите от марката й Но това е единствено дребна част от програмата на идния Energy Уикенд. Участие в него ще вземат водещата марка в региона на питателните добавки –, както и Loft ART бранд за изцяло натурални ароматни свещи.





За всеки решил да се включи в това премеждие ще има дарове от Loft ART, и а програмата е повече от вълнуваща.



Още от петък вечер всеки от гостите на “Фабрика за храна и танци ” ще има опция да опита чаят на, a при настаняването да получи комплимент свещ от

Съществената част стартира в събота – 17.09.2022г.



Денят ще стартира с чаша Morning Detox.

В 15ч. ще има чаена церемония  с полемика за първокласните билки в състава на и полемика на тематика “Здраве и Красота ”.

След което следва тренировки по Кардио Каланетика извършена от.



Преди тренировката участниците ще имат опция да се срещнат и опитат витамините на Swiss Energy, които дават сила преди подготовка. След тренировката още веднъж от упражнявалите ще имат опция да опитат витамини за възобновяване на организма.

По време на беседите и тренировката със съдействието на (ръчно направени натурални соеви свещи) ще създадем приятна и зареждаща атмосфера.

За край в неделя 18.09.2022 посетителите на ще имат опция да се включат в приятна и зареждаща подготовка по пилатес.

дава обещание, че няма да ви се желае да завърши този уикенд, който дава поръчка за цялостен рестарт и подготовка на организма за идния сезон.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР