Задава се люта война между конкурсите за красота! Носителката на

...
Задава се люта война между конкурсите за красота! Носителката на
Коментари Харесай

Тафкова избухна срещу псевдоконкурси: Аман от миски с пластмасови коронки

Задава се люта война сред състезанията за хубост! Носителката на купата „ Мис България 2020 “ Венцислава Тафкова скочи против десетките формати, които употребяват името на авторитетния конгрес, с цел да излъчват победителки със съмнителни качества.

Попитана от свои почитатели в Инстаграм какво е мнението й за нароилите се състезания, моделката остро ги атакува. По думите й би трябвало да има ясно разграничаване сред националния конкурс „ Мис България “ със 100-годишна история, който излъчва победителка на страната, и останалите, ползващи същото име, пък въпреки и с добавки след него.

„ Обидно и неуместно е единствено за предходната година да има 10 Уж Мис Българии, високи 1,33 м, със съмнителни разбирания за хармония и хубост “, ядосва се Тафкова. Според нея купата „ Мис България “ не трябва да се употребява от други формати, „ подаряващи пластмасови коронки “, които размиват благородната концепция на истинския интернационален конкурс.

В реалност нееднократно поради десетките формати за хубост са се получавали недоразумения и всеобщо хората се объркват коя е същинската носителка на купата.

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР