Остава малко време за приключване на конфликта в Украйна, който

...
Остава малко време за приключване на конфликта в Украйна, който
Коментари Харесай

Вучич: Остава малко до Световната война, няма кой да спре влака

Остава малко време за привършване на спора в Украйна, който рискува да излезе отвън надзор и да провокира световна война, предизвести сръбският президент Александър Вучич.

Пред телевизионния канал Prva Srpska Televizija Вучич съобщи, че светът стои на ръба на цялостен световен спор и евентуално към този момент е прекомерно късно той да бъде избегнат, съобщи Слава.

„ Страхувам се, че остава малко време, с цел да бъде спряна войната в Украйна. Надявам се, че това към момента е допустимо, само че се притеснявам, че в действителност не е. Страхувам се, че влакът към този момент е напуснал гарата, почнал е да се движи и никой няма да го спре ", сподели той.

Според мен нещата ще стават все по-зле и по-зле и може да се окаже, че ще имаме по-голяма покруса от Втората международна война. Страхувам се, че вървим към огромен международен спор, а малко на брой желаят да го спрат.

Обяснявайки прогнозата си за деня на Страшния съд, сръбският водач съобщи, че спорът се подтиква от международната военна промишленост, от печелившите от войната, които са заинтригувани от разширението и удължаването му, вместо да търсят решение.

„ Когато машината за война стартира да се разгаря, тогава има военно лоби и лоби на военната промишленост, които желаят тя да се ускори, и тогава към този момент няма да има [мирни] старания, мъчно е да се спре “, сподели Вучич.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР