Остава критично състоянието на работника, който пострада най-тежко при вчерашния

...
Остава критично състоянието на работника, който пострада най-тежко при вчерашния
Коментари Харесай

Критично остава състоянието на пострадалия работник от ТЕЦ "AES Гълъбово"

Остава сериозно положението на служащия, който пострада най-тежко при вчерашния случай в Топлоелектрическа централа " AES Гълъбово”.

Мъжът е в кома, на командно дишане, а индикаторите му са нестабилни, оповестиха за bTV от болничното заведение. Другият ранен чиновник е претърпял черепна интервенция.

За " Тази заран " дежурният доктор в Университетска болница за интензивно лекуване в Стара Загора Д-р Петко Михайлов съобщи, че по-младият чиновник за момента е в устойчиво, само че сериозно положение. Лекарят разясни, че сега той е на белодробна вентилация.

Д-р Михайлов изясни, че положението на другия служащ е устойчиво и е в схващане. Бил е със строшен череп, което е наложило интервенцията.
Двама служащи пострадаха при трудова акцидент в Топлоелектрическа централа " AES Гълъбово ” Единият е в тежко положение
Представителят на Топлоелектрическа централа „ AES Гълъбово” Тодор Бележков акцентира, че по първични данни чиновниците са вдишали газ и са изгубили схващане. По думите му профилиран екип провежда незабавна евакуация на двамата потърпевши и ги откарва до болничното заведение в Гълъбово.

По-късно ранените се трансферират в Стара Загора.

Единият потърпевш е служащ на централата, а другият от външна компания.

Бележков изясни, че от сдружението са подготвени да поемат всички разноски и да обезпечат всичко належащо за възобновяване на чиновниците.

Според него това е първият тежък случай в Топлоелектрическа централа „ AES Гълъбово”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР