Възраждане категорично ще работи заедно с Алтернатива за Германия“.“ Това

...
Възраждане категорично ще работи заедно с Алтернатива за Германия“.“ Това
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: „Възраждане“ категорично ще работи заедно с „Алтернатива за Германия“

„ Възраждане изрично ще работи дружно с „ Алтернатива за Германия “. “

Това написа във Фейсбук водачът на партията Костадин Костадинов . По думите му се обрисува опция в скоро време да бъде основана същинска к онсервативна и суверенистка група в Европейския парламент . Публикуваме цялостното му изявление без редакторска интервенция:

„ Стана ясно, че Алтернатива за Германия, втората политическа мощ в най-голямата европейска страна, е изключена от „ Идентичност и народна власт “ – европейската партия, в която членуваше. За мен това не е изненада и го чаках от дълго време. Това обаче е доста добра вест, тъй като в този момент ще имаме опция да създадем същинска консервативна и суверенистка група в Европейския парламент.

„ Възраждане “ изрично ще работи дружно с АзГ. Вече сме подхванали стъпки за основаване на нова група в Екологичен потенциал, по тази причина още през днешния ден ще предложим на немската партия да се включи и да движим дружно процеса. Няма да допуснем сегашният ръководещ либерално-фашистки режим да продължи.
Нашите немски другари могат да разчитат на нас, както и всички останали европейски политически сили, които мислят като нас. Съединението прави силата! “.

„ Възраждане “ е с Номер 12 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Костадин Костадинов: България се трансформира в суровинен придатък на западноевропейските страни

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР