Още в началото на преговорите за местните избори на масата

...
Още в началото на преговорите за местните избори на масата
Коментари Харесай

Борис Бонев щял да спасява София от 18-годишното управление на ГЕРБ

Още при започване на договарянията за локалните избори на масата беше сложена задачата - София да получи бърза рационализация и развиване след локалните избори. Нужно е София да бъде избавена от 18-годишното ръководство на ГЕРБ. През тези години градът ни не навакса, даже изостана от съперниците си. Това съобщи в ефира на БНР общинският консултант Борис Бонев от Спаси София.

По думите му ранното излизане на терена на акцията цели да покаже, че от обединяването са отворени и подготвени да отговорят на въпросите на хората.

Той уточни, че целта през идващите четири години е да има огромни вложения в столичните квартали. Като други цели Борис Бонев посочи битката с корупцията и превръщането на София в зелен и чист град.

Ще влагаме средствата на София в такива поправки, които да оправят градската среда от фасада до фасада, а не на кръпки и на парче. Има над 30 терена, които са подобаващи за монтажни паркинги. Като за четири години могат да бъдат стартирани най-малко 20 паркинга, а приведени в употреба - най-малко 10, разясни общинският консултант.

Той бе безапелационен, че " Спаси София " няма да направи компромис със София. Ако комфортът на националната власт е за сметка на промените в София, то нашите сътрудници ще би трябвало да си търсят различен съдружен сътрудник. Не сме се блъскали 14 години с толкоз старания и труд, с цел да може най-после всичко това да бъде хвърлен в кофата, разясни Бонев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР