Александър Томаш повече няма да води Локомотив Пловдив, съобщиха официално

...
Александър Томаш повече няма да води Локомотив Пловдив, съобщиха официално
Коментари Харесай

Трус на Лаута: Томаш напусна Локо Пловдив след скандал с Крушарски

Александър Томаш повече няма да води Локомотив Пловдив, оповестиха публично от клуба.

Днес преди обяд Томаш е имал среща със притежателя на Локомотив Пловдив Христо Крушарски и със спортния шеф Илко Пиргов, която се е провела в София.

Само преди няколко седмици Томаш подписа нов двугодишен контракт със " смърфовете ", само че все пак няма да го извърши.

Конфликтът сред страните е ескалирал, а срещата е завършила извънредно бързо. Сутрешната подготовка на тима е била водена от помощниците на Томаш.

Последният мач на Локо Пд за сезона е против ЦСКА в неделя. Сигурно е, че на пейката на черно-белите ще бъде Христо Колев-Бащата.

От Локомотив Пловдив излязоха и с публично послание:
 
Уважаеми локомотивци,

Днес се организира среща сред притежателят на Локомотив Христо Крушарски, изпълнителният шеф Венко Рахталиев, спортният шеф Илко Пиргов, членът на борда на шефовете Димитър Палазов и Александър Томаш.

След нея беше взето решение Александър Томаш да не води повече Локомотив. В момента текат договаряния сред клуб и старши-треньор по отношение на разтрогването на контракта.

Треньорите в спортно-техническия щаб Константин Мирчев и Христо Колев ще водят " черно-белите " в идната среща с ЦСКА-София в неделя от 20:30 часа на " Лаута ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР