Още през 2004-та година Везнева издава своята книга Посланията на

...
Още през 2004-та година Везнева издава своята книга Посланията на
Коментари Харесай

Извънземните Са Предупредили Мариана Везнева За Критична Опасност! Адът Се Разгръща Пред Очите Ни!

Още през 2004-та година Везнева издава своята книга „ Посланията на житните кръгове “. Чрез нея тя оповестява, че това в действителност е галактически език. Везнева проучва всички загадъчни фигури, появили се в Англия от 1985-та до 2002-ра година. Всяка година сред май и септември се появяват нови фигури в житните поля на Англия. Писателката е разтълкувала към този момент близо 300 фигури.

Мариана разкрива, че пиктограмите изобразяват числата от 1 до 10 и 7-те енергийни чакри. Някой от фигурите са предизвестие към човечеството, че го чакат бедствия, промени в климата и войни.

Везнева твърди, че откакто е написала книгата си, е осъществила телепатична връзка с извънземните, които ни изпращат пиктограмите. „ Те желаеха от мен да бъда техен представител на Земята и да кажа всичко, на което държат “, споделя Мариана. „ Ние търсим връзка с вас, бъди наш дипломат “, заръчал галактическият разсъдък.

Везнева почнала да задава въпроси на извънземните, а те й отговаряли посредством пиктограмите, които ставали все по-трудни за пояснение.

Извънземните ни предупреждавали за три неща. Първо, че на Земята идва война за вода и храна в резултат на световното стопляне. Второ, че следва удар от галактическо тяло. Трето, че на Земята ще се родят хора с отворено трето око, които ще изградят нова раса.

Извънземните упорствали още, хората да се заселят в планините и да понижат раждаемостта, тъй като Земята не била пригодена да изхранва толкоз милиарди души население.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР