Организираните привърженици на ЦСКА от Трибуна Сектор Г излязоха с

...
Организираните привърженици на ЦСКА от Трибуна Сектор Г излязоха с
Коментари Харесай

Трибуна Сектор Г: Ситуацията в битката за титлата е безнадеждна

Организираните последователи на ЦСКА от Трибуна Сектор " Г " излязоха с декларация на страницата си във Facebook, в която показаха мнение, че борбата за купата в Първа лига е към този момент " безнадеждна ", защото на главния съперник Лудогорец му предстоят " протоколни контроли " в оставащите три кръга.

" Червените " почитатели са безапелационни, че в оставащите срещи ще бъде направено всичко допустимо, с цел да не бъде разрешено на техните любимци да се окичат със златните медали в края на сезона.

" Има заплаха ЦСКА да бъде първенец... ". Това изречение не се не помни, а и следствията от него са видни за нас всеки един сезон от 2015 насам. Съдии, ВАР, санкции - какво ли не пробваха и не престават да пробват, единствено и единствено да се резервира една изкуствено основана паралелна действителност, в която всички обичат разградския Реймънд, а равнището на футбола ни е европейско. Само че нееднократно сме показвали, че на нас тия не минават ", се споделя в част от изказването на последователите.

От Сектор " Г " напднаха непосредствено и тимовете на Левски и ЦСКА 1948, споделяйки, че мачовете против тях за Лудогорец ще бъдат " протоколни " по пътя на " орлите " към 12-ата поредна купа на България. В декларацията въпреки всичко последователите на " армейците " показват вяра, че в последния кръг отборът на Черно море " ще играят за достолепието и достойнството си " против разградчани.

Феновете на ЦСКА показаха още убеденост, че рано или късно техният тим ще бъде първенец и се оповестиха като последните, които са останали да се борят със статуквото в българския футбол.

" Дали този, дали другия, дали по-следващия сезон - ЦСКА ще стане първенец. Вярваме го и ще продължим да го имаме вяра. Но не би трябвало да разрешаваме на машината да ни смаже, тъй като нейната цел е тъкмо такава - тъпчене на всичко, което стои на пътя й с разрешени и непозволени способи. И за жал на клетия ни футбол, тези, които останахме да се борим против статуквото, сме ние. И проклети да бъдем в случай че тези нискоморални и нечестиви създания съумеят да ни пречупят и да ни вземат любовта! ", пишат от Сектор " Г ".

В последните си три мача до края на сезона в Първа лига момчетата на Саша Илич се изправят против Локомотив Пловдив, ЦСКА 1948 и Левски, като даже три триумфа няма да подсигуряват шампионската купа на " алените ", защото те ще имат потребност и от неверна стъпка на Лудогорец.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР