Президентът на Украйна Володимир Зеленски заяви, че Украйна наистина няма

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски заяви, че Украйна наистина няма
Коментари Харесай

Зеленски: Управляемите бомби са основният инструмент на Русия

Президентът на Украйна Володимир Зеленски съобщи, че Украйна в действителност няма средства за противопоставяне на съветските управляеми бомби, които съгласно него са се трансформирали в главния инструмент за руснаците да прокарват фронта.

Зеленски сподели това в сряда, описвайки специфична среща със секретаря на Съвета за национална сигурност и защита, началника на генералния щаб и членове на държавното управление, на която са разисквани въпросите за вътрешното произвеждане на системи за електронна война, дронове, ракети и оръжия против бяха разисквани управляеми бомби.

" И в случай че виждаме положителни трендове във връзка с радиоелектронната война, безпилотните самолети и ракетната стратегия, тогава към момента би трябвало да се направи доста, с цел да се противопоставим на съветските бомби ", сподели Зеленски в постоянното си видеообръщение.

" Днес обсъдихме детайлностите. Няма опция: Украйна се нуждае от системи и тактики , които да създадат допустимо да защитим нашите позиции, нашите градове и общности от тези бомби. Това към този момент в действителност е главният инструмент на съветския гнет и настъплението на окупатора ", означи Зеленски.
 Военен специалист: Украйна се нуждае от ударни дронове, а залага на тактиката
Военен специалист: Украйна се нуждае от ударни дронове, а залага на тактиката " камикадзе "

Липса на оръжия за фронта
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР