Опитни бармани сътвориха екзотични коктейли с националната напитка на Китай,

...
Опитни бармани сътвориха екзотични коктейли с националната напитка на Китай,
Коментари Харесай

Гери Дончева, Жени Калканджиева и Тачо първи опитаха престижна азиатска ракия

Опитни бармани сътвориха екзотични коктейли с националната напитка на Китай, смесвайки я с ананас, уасаби, буржат от печен бадем и фреш от лимон. Маутай е знак на качество и авторитет в Китай и се популяризира в над 100 страни по света, а от скоро към този момент и в България.

Жени, Тачо и чаровната телевизионна водеща Гери Дончева бяха измежду първите, които се потопиха в колоритния свят на високоградусовия балсам. Специално за тях Александър Петров и Александър Симеонов забъркаха неустоими Маутай коктейли. За ВИП усетите те приготвиха два типа питиета.

Едната с нотки от ананас, печен бадем и захарен сироп, а за брачна половинка на шестата по хубост в света, Стефан Манов – Тачо, миксът съдържаше уасаби и прясно изцеден лимонен сок. Звездите провокираха интереса на гостите на провеждащия се за втора поредна година азиатски фестивал „ Цветовете на традициите”, които се тълпяха с цел да опитат извънредната азиатска ракия.

Чаровни хостеси предлагаха, изцяло гратис, шотове от екзотичното пиво. Атрактивните Маутай-коктейли провокираха същински възторг измежду присъстващите. Представянето почете и Негово Превъзходителство китайския дипломат в България, Джан Хайджоу, част от делегацията, предвождана от Президента на Република България – Румен Радев – патрон на фестивала. Маутай Принс и Маутай Йингбин, което значи добре пристигнали на китайски, се радваха на най-вече внимание, а Жени, Тачо и Гери получиха специфични Маутай бутилки, в комплект с обичайните чаши от 10 мл, в които китайската традиция повелява да се употребява напитката.

Тримата бяха посрещнати персонално от представителя на Маутай за България, Влад Гицоайка, който в детайли им описа историята на китайската ракия.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР