Opel анонсира нови подробности за уникалната си разработка Manta GSe, с

...
Opel анонсира нови подробности за
уникалната си разработка Manta GSe, с
Коментари Харесай

Opel Manta GSe: Класика, но електрическа

Opel анонсира нови детайлности за уникалната си разработка Manta GSe, с която марката поглежда обратно към легендарното минало, само че и в сегашното, под формата на набиращата все по-голяма популярност електрическа подвижност.

Класическият дизайн на Opel Manta GSe е развъртян, екипът на марката е интегрирал изцяло диодна екстериорна осветителна и известителна система, челната част е изпълнена в новата за компанията дизайн стилистика Pixel-Vizor, а предното табло е с актуалното дизайн и технологично звучене Pure Panel.



Друга любопитна информация за Manta GSe, която споделят от Opel, е обвързвана с неговата задвижваща система. Класическият четирицилиндров мотор с вътрешно горене е сменен с изцяло електрическа система с мощ от 147 конски сили и въртящ миг от 255 Нм.

Opel Manta GSe е оборудвана с истинската си четиристепенна ръчна предавателна кутия, а задвижването е на задните колела.

Интегрираната на борда на Manta GSe батерия е с потенциал от 31 kWh, което обещава свободен пробег от към 200 километра. Презареждането й лишава до четири часа.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР