Европейското подразделение на Ford обяви, че през лятото на тази

...
Европейското подразделение на Ford обяви, че през лятото на тази
Коментари Харесай

Новият електрически Ford E-Transit Custom идва през лятото

Европейското поделение на Ford разгласи, че през лятото на тази година, в началото на няколко определени съществени пазара, а след това и на останалите през 2025 година, ще бъде стартиран новият 100% електрически E-Transit Custom.

Новата електрическа версия на хитовия за Ford лекотоварен автомобил ще предложи свободен пробег от до 337 километра, товароносимост от 1011 кг и опция за изтегляне на товари от до 2300 кг.

Бъдещите притежатели на електрическия ван ще могат да разчитат на всички услуги, функционалности и подкрепяне от страна на Ford Pro, включително и ново предложение за зареждане в домашни/работни условия, ново осъществяване MultiCab, тематичният " чупещ " се волан, който се трансформира в компактна масичка, по-нисък под за по-лесен достъп до товарното поделение и други.

Електрическата задвижваща система на новия Ford E-Transit Custom е изпълнена с батериен модул с потенциал от 64 kWh (използваеми), а във връзка с електромотора, клиентите могат да избират подобен с мощ от 135 или 217 конски сили, с идентичен въртящ миг от 415 Нм.

При съществуване на подобаваща бърза зарядна инфрасктруктура (125 kW), батерията на електрическия ван ще може да бъде презаредена за нови 82 километра пробег за 10 минути.

Новият Ford E-Transit Custom ще се предлага и в специфичната и още по-динамична версия- E‑Transit Custom MS‑RT, при която наличната мощ ще бъде 286 конски сили. Модификацията ще се отличава със особено създаден аеродинамичен пакет и 19-цолови алуминиеви джанти.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР