Опазването на близките взаимоотношения понякога е истинско предизвикателство, особено когато

...
Опазването на близките взаимоотношения понякога е истинско предизвикателство, особено когато
Коментари Харесай

Как да разрешим любовните си проблеми според зодията

Опазването на околните взаимоотношения от време на време е същинско предизвикателство, изключително когато се появи драма в живота на двойката. Изправени пред поредност от провокации, другите зодии реагират друго на любовната драма. Едни черпят сила от нея, други я заобикалят по всякакъв начин, до момента в който трети се стремят да намерят рационално решение на всеки проблем, написа в. Струма.

Ето по какъв начин всяка зодия се оправя с любовните драми в живота си.

Овен

Няма спънка или затруднение, което да попречи на щастието на Овена. Този зодиакален знак не може да бъде уплашен от спорове в връзките. Като упорита зодия Овенът не се отхвърля от връзката си без значение дали има огромни или дребни проблеми в нея. Готов е да се бори и да намира метод да оправя нещата. Не бърза да се отхвърля. Ако се срещате с Овен би трябвало да знаете, че той ще бъде извънредно пряк и няма да се опасява да показва мнението си, изключително когато нещо не е наред.

Телец

Телецът е прославен със своя дебелоглав. Това прави решаването на проблемите във връзката извънредно мъчно. Отношенията с тази зодия от време на време са същинско предизвикателство за другия сътрудник. Компромисът не съществува като разбиране за Телеца. Той пази идеята и разбиранията си до дъно непременно. Въпреки това Телците имат и нежна страна. Те просто желаят сътрудникът им да им потвърди любовта си. След това са подготвени на всичко, с цел да го пазят и пазят, защото са домошари и ценят фамилното огнище. Ако имате любовни драми с Телец, концентрирайте се върху дейностите, не върху думите.

Близнаци

Двойствената природа на Близнаците постоянно е потребна, когато се стигне до разрешаване на спор. Те имат неповторима дарба да виждат двете страни на връзката, на спора, на драмата, на разбиранията на колегата си и своите. Могат го, тъй като те самите са двойствени и базират всички свои думи и дейности в живота на тази си природа. Близнаците разчитат извънредно доста на връзката във връзката си. Това значи, че са постоянно подготвени да приказват, стига да имат вяра, че си коства. Ако не имат вяра по-скоро ще ви пренебрегват тотално и ще се държат хладно с вас макар напъните ви да разрешите любовната си драма. Не забравяйте, че са майстори на убеждаването и елементарно ще ви вменят тяхното мнение и позиция.

Рак

Когато става дума за спор и спор в връзките, Ракът е податлив да допусне сензитивната му страна да вземе връх. Той е същинска кралица на драмата, когато се стигне до проблематична обстановка с колегата. Страда мощно и не стопира да показва това си страдалчество, с цел да накара половинката си да съжалява за думите и дейностите си. Често бързат да реагират и да отвърнат на удара, като по този начин споделят неща, за които съжаляват по-късно. Драмата е чест сателит на Раците във връзките им. Понякога те самите я търсят тук-там, на които я няма.

Лъв

Когато възникне драма Лъвът демонстрира войнствената си природа. Въпреки това той поема отговорност и постоянно се пробва да реши проблемите вместо да ги заобикаля. Като мощна и борбена зодия обаче, която обича да печели във всичко непременно, Лъвът се пробва да излезе прав в разногласията с половинката си. Той обича да пази гордостта си, като постоянно не помни, че и другите имат усеща. Обикновено споделя неща, за които съжалява след това. Подходът им е нападателен. Не се отхвърлят, до момента в който не стигнат до сърцевината на казуса. Лъвовете не се опасяват да поемат самодейността за решение на разногласията и драмите във връзките си.

Дева

Девите са работливи и щателни във всичко, в това число и във връзките си. Те ще създадат и невъзможното, с цел да решат проблемите си. Рационалният им метод към споровете им оказва помощ да ги разрешат прагматично. Това не значи, че нямат страсти или че ги подценяват, в противен случай. Девите просто работят разумно и работят до дъно за възобновяване на хармонията. Могат да са безпределно сериозни на моменти, само че това е единствено тъй като ценят високо безупречността в връзките и се стремят към нея. Често остават неразбрани от сътрудниците си. Девите са едни от най-драматичните зодии в зодиака, които в доста случаи са посочени като кралици на драмата наред с Раците.

Везни

Драмата, изключително в любовта, е нещо, което Везните по всякакъв начин заобикалят. Ако имате връзка с Везни можете да бъдете сигурни, че бързо ще намерят свястно и разумно решение на проблемите във връзката без кавги и драми. Тази зодия е специалист в дипломацията и постоянно намира метод да се сдобри с колегата си и да потуши огъня. Балансът е всичко за Везните. Те умеят да лавират и да възвръщат връзките си, даже когато наподобяват безнадеждни. Успяват да откриват метод за решение на проблемите, който важи и за двамата сътрудници.

Скорпион

Скорпионите имат тъмна страна и тя бива забелязана от техните сътрудници, когато се стигне до проблем или някаква любовна драма. Не се опасяват от спорове в връзките и връзките си. Стремглаво влизат в пререкания и до дъно пазят тезите си, убеждавайки сътрудниците си какъв брой са сбъркали. Умеят да вменяват виновност. Често не могат да бъдат справедливи, което пречи на същинското разрешаване на проблемите. Скорпионите са ръководени от пристрастеността, която владее сърцето им и това пречи на обективната им преценка. Решенията им постоянно са ексцентрични и недомислени. Нараняват сътрудниците си, в някои случаи даже преднамерено.

Стрелец

Стрелците са оптимисти по природа. Те са чудесна композиция от авантюризъм, дарба за трезво решение на проблемите и прагматичност. Умеят да вземат решение проблемите в любовта като че ли позволяват юридически проблем. Това от време на време нервира половинките им, които се усещат като предмет, а не като персона. Стрелците не желаят драма в живота си. Това им носи негативизъм, който те не понасят. Предпочитат да решат всички проблеми в зародиш, даже преди да са зародили, в случай че е допустимо.

Козирог

Търпението на Козирога е добродетел. Той схваща това доста добре и знае по какъв начин да го употребява. Козирозите знаят, че връзките лишават време и старания, изключително когато възникне драма в любовта. Затова те подхождат рационално, устойчиво и с доста аналитичност към обстановката. Козирозите имат мощно развито възприятие за правдивост. Те на драго сърце и старание работят с сътрудниците си за реализиране на естетика във връзката. Обичат да съжителстват в успокоение и без драма. Когато се стигне до спор гледат от всички вероятни гледни точки, с цел да го разрешат. В някои моменти демонстрират дебелоглав и твърдоглавие, което пречи на разрешаването на конфликтните обстановки.

Водолей

Водолеите ненавиждат да живеят в проблеми, неприятни връзки и драма. Склонни са по-скоро да се оттеглен, в сравнение с да търпят сходна отровна конюнктура. Не желаят да вземат участие в разногласия. Ако въпреки всичко такива зародят във връзката на Водолея, той ще изрази своите решения и ще предложи способи за справяне с казуса. Толерантни и разбиращи са към сътрудниците си. Склонни са към идеализиране, което от време на време им носи разочарования. Те постоянно се надяват на разрешаване на проблемите, само че не всеки път съумяват да вземат участие интензивно в процеса.

Риби

Драмата е уязвимост за Рибите. Те са безпределно чувствителни, може би едни от най-чувствителните в зодиака. Емоциите владеят сърцето им напълно, което им пречи да се доверяват изцяло във връзките си. Когато са отговорни за спор или проблем, те се затварят в себе си, разстройват се надълбоко и блокират всякаква връзка. Това ги кара да избухват в непредвидени моменти, когато възприятията са назрели прекомерно мощно вътре в тях. Добре знаят цената си. Съпричастни са, мощно отдадени и чакат същото от сътрудниците си. Имат положително въображение и го употребяват до дъно, с цел да върнат колегата си след спор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР