Окръжна прокуратура – Хасково привлече като обвиняем А.М., на 40

...
Окръжна прокуратура – Хасково привлече като обвиняем А.М., на 40
Коментари Харесай

Роднински побой в Димитровград завърши със смърт

Окръжна прокуратура – Хасково притегли като обвинен А.М., на 40 година, за причиняване на гибел по несъобразителност вследствие на нанесени две междинни телесни повреди, изразяващи се в разстройство на здравето, краткотрайно рисково за живота – закононарушение по член 124 алинея 1 прочие 2 от Наказателния кодекс. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура в Пловдив.

До момента е открито, че обвиненият А.М. и потърпевшият С.М., на 62 година, се познавали. Те живеели в разнообразни жилища в гр. Димитровград. Обвиняемият А.М. бил шурей на дамата на потърпевшия С.М.

На 8.01 2020 година, двамата в началото се скарали в дома на зетя, тъй като А.М. обвинил С.М., че му е счупил с камък стъкло на прозорец на дома му. С.М. отричал. По-късно обвиненият отишъл в дома на потърпевшия и изискал от него да му даде 200 лв. за ремонт на прозореца. Пострадалият отказал и още веднъж му обяснил, че не е развалил стъклото. Обвиняемият А.М. се ядосал и почнал да го удря с юмруци по главата и тялото, съборил го на земята и му нанесъл мощни ритници, като му предизвикал – тежки гръдна и белодробна контузии. По-късно потърпевшият е бил признат в болничното заведение в гр.Хасково, като на 17 февруари 2020 година е подал сигнал в полицията за побоя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР