Още двама футболисти на ЦСКА увиснаха с жълти картони след

...
Още двама футболисти на ЦСКА увиснаха с жълти картони след
Коментари Харесай

Още двама от ЦСКА трябва да внимават заради картоните на Чинков

Още двама футболисти на ЦСКА увиснаха с жълти картони след загубата с 1:3 от Лудогорец в Разград. Става въпрос за колумбийците Браян Кордоба и Марселино Кареасо, като забавното е, че и двамата бяха предизвестени публично при особени условия. След симулация на Рик Джонатан бранителят получи пряк червен картон, който бързо бе анулиран от ВАР, само че неизвестно за какво основният арбитър Волен Чинков извади картон с жълт цвят за Кордоба.

В края на мача пък реферът извади отвън кожата му Кареасо, отсъждайки несъществуващо нарушаване. Това докара до бурна реакция и подобаващ картон на халфа. Той беше осми за него през сезона, което значи, че при последващо публично предизвестие ще пропусне два мача на тима. Така неговата акция може да завърши прибързано.

С осем жълти картона е и Тибо Вион, който се опази от наказване към този момент 10 следващи мача. Застрашени от глоба за един дуел с по 4 публични предупреждения пък са Станислав Шопов, Енес Махмутович, Емануел Шакич и Браян Кордоба, написа " Тема Спорт ".
 Бивш началник на ЦСКА скочи на играчи, треньори и митове
Бивш началник на ЦСКА скочи на играчи, треньори и митове

Ето за какво
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР