Оказва се, че отказът на Лена Бориславова от политиката не

...
Оказва се, че отказът на Лена Бориславова от политиката не
Коментари Харесай

Лъсна скандалната истина за отказа на Лена Бориславова от политиката

Оказва се, че отводът на Лена Бориславова от политиката не е по никакъв начин инцидентен.

Активисти от Политическа партия настояват, че зад „ решението “ й да не е част от нито една листа на партията и да скъса с политиката, стоят Линда Петкова и Даниел Лорер.

На всичкото от горната страна наподобява на някогашната фаворитка на Кирил Петков й е обещано и направление да напусне страната. Запознати настояват, че тя отпътува при сестра си във Франция – доктор Маргарита Бориславова, която е надалеч от тукашните драми.

Именно при нея Лена Бориславова ще търси успокоение след всички каши, които забърка за късото си престояване в политиката. Родителите й също утвърждават решението да замине при сестра си, с цел да се отдалечи от партийните интриги и най-много мненията за парапетния скандал и интимната вечеря с премиера Кирил Петков в Солун. 

За никого не е загадка, че досега Лена не е дала никакво пояснение нито за свадите към Кирил Петков, нито пък за разлъката й с Мирослав Иванов.

Тя се надявала до последно, че ще се откри място и за нея в политиката, вярвайки, че в Политическа партия има и джентълмени, които ще бранят достойнството й.

Бивши депутати обаче разкриват, че такива в лицето на Даниел Лорер лисват.

Именно той и екипът, доведен от него от Израел са в основата на изритването на Лена Бориславова от партийните редици и дори от страната. Те я натиснали да се отдръпна с достолепие от политиката и да си посипе главата с пепел за парапетните драми, в случай че желае да има някакви шансове за реализация в бъдеще.

Лена била безапелационна, че няма да се подаде на натиска, само че се намесила и брачната половинка на Петков – Линда, която също не е в България сега. Припомняме, че Линда отпътува за Канада, дружно с дъщерите си. Тя била безапелационна, че няма да обикаля един до друг с Лена Бориславова по време на предизборните обиколки.

Планът на пиар специалистите е точно Линда да е паралелно до първите в „ смяната “ по време на пропагандните пътувания. Тя се съгласила единствено при изискване, че няма да й се постанова да е дружно с Лена.

В последна сметка на Лена Бориславова не й бил оставен различен избор, само че осведомени настояват, че се почувствала доста наранена.

Тя била безапелационна, че главната причина за отдръпването й от листите, били персоналните нападки против нея в последно време.

Същевременно Линда била задействана незабавно да стартира пропагандата си към електората даже по време на почивката й в Канада. Припомняме, че от там тя разгласи, че персонално се готви за предизборната борба макар разтърсените позиции на брачна половинка й.

Както към този момент стана ясно новият кръжец на мощните на деня са Даниел Лорер и Асен Василев. Кирил Петков нито ще може да се добере още веднъж до премиерското място, нито пък ще е под светлините на прожекторите.

Злите езици в Политическа партия разясняват, че Кирил Петков също е омерзен от случилото се. Неговите другари и правилни сподвижници също напущат партийните редици.

Както към този момент знаете, Яна Балникова – една от мощните фигури и основател на групировката също напусна.  

Оказва се обаче, че мълвата, че досегашният вицепремиер Калина Константинова също ще последва двете си колежки, е безпочвена. Причината е, че Константинова е фамилна другарка на Петкови и не утвърждава връзките сред Лена и Петков.

Източник: Уикенд

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР