Стефан Николов, който стана по-известен като половинката на Гала се

...
Стефан Николов, който стана по-известен като половинката на Гала се
Коментари Харесай

И Стефан на Гала изпрати абитуриентка

Стефан Николов, който стана по-известен като половинката на Гала се похвали с прекрасен миг от персоналния си живот. Неговата щерка Никол към този момент е абитуриентка и сполучливо приключи гимназията, в която учеше.

На първите фрагменти оповестени от телевизионния водещ можем да забележим чаровната девойка сега на изпращането от школото.На една от  фотосите Никол театралничи с обичания си баща, пристигнал да пожелае попътен вятър на дъщеря си. А на други фрагменти, издокараната госпожица със строго формален костюм с панталон и сако в черно е дружно със съучениците. С които претърпява еуфорията. Която е превзела младежите при раздялата с учебното заведение.

От поста на таткото излиза наяве, че балът на Никол ще е след 10 дни. И Стефан не пропусна да ни покаже щерка си в какъв тоалет е избрала да се издокара за на огромното събитие.

Таткото се е снимал с 18-годишното момиче точно на абитуриентската му вечер.Никол свети в блестящо червен тоалет и свободно разпуснати коси.

Прави усещане, че дружно с абитуриентката е пристигнала да я изпрати и водещата на „ На кафе ” и половинка на татко й емблематичната Гала.

Автор: Тялото

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР