Обикновено превъзнасяме лятото като най-прекрасния от всички сезони, но ако

...
Обикновено превъзнасяме лятото като най-прекрасния от всички сезони, но ако
Коментари Харесай

Да превърнем есента във фестивал на красотата

Обикновено превъзнасяме лятото като най-прекрасния от всички сезони, само че в случай че би трябвало да сме почтени пред себе си, есента е кралицата на хубостта.

Лятото е прелестен сезон, стига да го прекарваме на брега на морето. Но когато сме в града, горещината е толкоз непоносима, че не можем да помислим нито за грим, нито за кой знае какво многообразие на облеклата, с изключение на да сменяме рокля след рокля.

Виж, есента е друго нещо. Дните са към момента топли, само че без да изгарящо жежки. Вечерите и сутрините са освежаващо хладни и подканват да сложиш прекрасен шал, елегантно манто или красиви боти.

А гримовете…там вдъхновението е безпределно и идва от самата природа. Така че дано се възползваме от многоцветната есен и я превърнем в същински Фестивал на хубостта с новите трендове:

Сенки в тиквен цвят

Взимаме назаем топлото оранжево на тиквата и озаряваме клепачите с него. Добавяме орехово кафяво и получаваме баснословен есенен грим.

Изобщо цялата есенна гама от цветове - от топло керемидено до землисто кафяво, можем да определим като настояща за сезона.

Когато изберете палитра сенки в една гама, можете да комбинирате всеки два или три цвята по избор, те всички си подхождат. По-светлите оставете за през деня, по-тъмните - за вечерта.

Нокти в цвят мавруд

Неоновите лакове отстъпват място на доста по-стилните, тихи и изискани есенни цветове. Най-елегантният от всички е тъмночервеният, бездънен и компактен като прекрасен мавруд.

Подхожда и на бежови, и на сиви, и на землисти тонове в облеклото. Отива на дълъг, само че и на пай, добре завършен маникюр, тъй като есента в действителност ни оказва помощ да сме същински красиви.

Устни като сочна круша

Колкото и примамливи да ви наподобяват матовите червила, не лишавайте устните си от живителна влага. Нека са като сочна круша, в гальовен колорит с лек искра.

Аромат на канела, ванилия и топла прегръдка

И с цел да приключим нашия есенен фестивал на хубостта, не може да не споменем доста по-топлите и дълбоки акомпанименти на есенните парфюми. Бляскавите плодови нотки отстъпват място на дълбоките и чувствени аромати като ванилия, тонка боб и шафран.

Потънете в благоухание на топлина и уют, както есента ни прегръща с топлите следобеди и уютни вечери.

А с цел да претворите цялата есенна палитра в действителността, е нужно единствено да отидете в обичания си Lilly Drogerie , където сега тече същински Фестивал на хубостта с огромни понижения на обичани артикули.

Или още по-лесно - отговорете на въпроса по-долу и може да спечелите един от три ваучера по 50 лв 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР