Обикновено Народно събрание в една необикновена обстановка – пред този

...
Обикновено Народно събрание в една необикновена обстановка – пред този
Коментари Харесай

bTV започва дебатите още в петък при Хекимян - slava.bg

Обикновено Народно заседание в една невероятна конюнктура – пред този избор ще бъде изправена България на 4 април. По традиция, месец преди датата на вота започва и предизборният маратон в ефира на bTV, bTV Radio и онлайн на уеб страницата и мобилното приложение на bTV Новините.

Дебатите в „ Тази заран “ започват още този петък (5 март), като водещ на студиото ще е Антон Хекимян, шеф „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ в bTV. Всеки понеделник, сряда и четвъртък той ще застава очи в очи с водачите на партии - в и отвън Народното събрание, които ще показват своите позиции и платформи. Зрителите ще станат очевидци на полемики в правилен звук, само че и на конфликт на разнообразни гледни точки, хрумвания и тактики по главните цели за България. С предизборните участия в настоящите си излъчвания bTV обичайно дава опция на всички пред екраните да създадат осведомен избор за идните парламентарни избори 2021.

През март предизборните диалози ще са на фокус и в предаванията „ Лице в лице” с Цветанка Ризова, „ 120 минути “ със Светослав Иванов и Мария Цънцарова и „ Тази събота и неделя “ с Жени Марчева, както и в ефира на bTV Radio, в рамките авторското предаване „ Важното казано на глас “ с Лили Ангелова и Тереза Захариева.

По време на цялата предизборна акция платформата на bTV „ Аз, Репортерът” ще събира сигнали за нередности и любопитни обстоятелства, които ще бъдат проверявани от журналистическия екип на bTV. Непрекъснат достъп до настояща информация потребителите ще получават и посредством Фейсбук и Instagram профилите на bTV Новините.

Силната журналистика и основните за акцията диспути във всички платформи на bTV обичайно печелят доверието на феновете като им оказват помощ да се ориентират в океана от информация за политическите обединения и претендентите за народни представители. През 2020 bTV бе посочена като най-независимата телевизия и първи избор на феновете по време на значими политически събития, в национално представително изследване на „ Ноема”, извършено измежду 1,000 респонденти на възраст 15-70 г.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР