Ето го най-документираното доказателство за прераждането! Джеймс Лайнингър изглежда и се

...
Ето го най-документираното доказателство за прераждането!
Джеймс Лайнингър изглежда и се
Коментари Харесай

Ето го най-документираното доказателство за прераждането!

Ето го най-документираното доказателство за прераждането!

Джеймс Лайнингър наподобява и се държи като другите 11 годишни деца, само че под палавия му темперамент лежи една дълбока душа.

Ето го най-документираното доказателство за прераждането! 25.05.24 23:15 Невиждано: Масов пердах и палки поради сватбена целувка! 25.05.24 22:45 И това видя Пловдив: Багер докара зрелостници на бала! 25.05.24 22:15 Разкритие: Тези 10 стъпки за икономисване на гориво правят чудеса! 25.05.24 21:45 Нов мощен успех за българската художествена гимнастика в Будапеща! 25.05.24 21:17

Той си спомня в елементи предходното си семейство, Втората Световна война, сътрудниците си от Еър Форс (военновъздушните сили на САЩ), елементи от улучването и свалянето на самолета му. Той е разгласен за най-документирания случай на прераждане за всички времена.

Това малко момче е способно да опише над 50 загатна от „ живота на някой различен “, а различен би споделил – неговия личен живот преди този. Семейството на водача от Втората Световна война има вяра, че това е техния прероден брат, основавайки се на спомените на детето. Историята на момчето е толкоз завладяваща, че бива оповестена в книга наречена „ Soul Survivor “.

Историята на Джеймс ни предизвика да издирим още материали в поддръжка или противоположното – оборващи думите на това 11 годишно момче. Както всички знаем, в случай че има нещо неправилно, то постоянно става ясно и интернет е място, в което нищо не остава прикрито за дълго. За наше голяма наслада това, което открихме като информация освен удостовери, а метафорично казано подпечата доказателствата предоставени от семейство Лайнингър.

В публикацията, която следва сме превели персоналния роман на господин Уолдън Уелч, прочут американски астролог и член на „ Фондация Едгар Кейси “, във времето, когато е бил помолен да изследва астрологично връзката сред водача от Втората Световна война и 11 годишния Джеймс Лайнингър с цел да потвърди или да обори изказванията за прераждане.

  Кой е господин Уолдън Уелч?

Роден 30 Декември 1943г. той е един от най-хубавите американски астролози и медиуми на своето време, имал невероятната опция да се образова при именити имена в региона на метафизиката. На 20 години става най-младият лицензиран и сертифициран медиум в Съединени американски щати. От 1962г. става член на „ Асоциацията за Изследвания и Просветление “ (Фондация Едгар Кейси). Уолдън признава делото и упътванията на Едгар Кейси за негово най-голямо ентусиазъм в работата му, вследствие на което през днешния ден името му е международно известно.

Цялата биография: http://www.waldenwelchastrologer.com/#!biography

от Уолдън Уелч

В утрото на 25 юни, започнах своя ден както нормално, включих си компютъра да ревизира имейла. Всред писмата в пощата ми имаше едно от моята другарка Шарън Матзингер, която е врач и терапевт посредством метода на регресия в минали животи. Заглавието на имейла, който ми беше изпратила гласеше „ Интересно видео. Необикновен случай на потвърдено прераждане. “

Трябваше да побързам за работа, не съумях да натисна линка и да изгледам видеото, само че резервирах имейла за по-късно. И скоро забравих за него.

Два дни по-късно получих имейл от новата ми другарка Джули Хилт, която е член на Асоциацията за Изследвания и Просветление (известна също като Фондация Едгар Кейси), в която аз също членувам. Джули е Директор на отдел Събития и координира дейностите на Асоциацията за районите Калифорния и Невада.

„ Уолдън, чу ли си за дребното момче, което си спомня предходен живот като водач от Еър Форс, който е свален и погубен от японците през Втората Световна Война? Неговите родители ми писаха и помолиха, в случай че може да провериш хороскопа на момчето и да дадеш професионалното си мнение по отношение на този въпрос. “

И продължаваше по този начин „ Какво е твоето мнение –Джеймс Хюстън и Джеймс Лайнингър – една и съща персона ли са? Момчето е родено на 10 Април 1998г. в 6:00 вечерта, на Разпети Петък в Сан Матео, Калифорния. Пилотът, който той твърди, че е бил преди, се споделя Джеймс Хюстън, роден на 22 Октомври 1923г. в Саут Бенд, Индиана. Няма прочут час на раждане. Семейството е нетърпеливо да чуе твоят астрологичен относителен разбор по отношение на този въпрос и аз ще препратя всичко, което искаш да им кажеш, в случай че пожелаеш да отговориш на тази молба. “

Отговорих на имейла на Джули и й споделих, че за мен ще е наслаждение да ревизира този въпрос. След което си спомних за видеоклипа, който Шарън ми изпрати и който не бях гледал към момента. И двете – и Шарън и Джули, явно говореха за един и същи случай на прераждане. Отворих имейла на Шарън и изгледах 5 минутното видео.

Тъй като имам вяра в прераждането, бях повече от впечатлен. Ако това, което одеве бях изгледал се окажеше истина, тогава казусът на семейство Лайнингър беше неоспоримо най-значимото доказателство представяно в миналото в поддръжка, че теорията за прераждането е действителен факт.

Но все пак, аз съм на задоволително години с цел да си спомня какъв брой бях впечатлен от книгата „ Търсенето на Брайди Мърфи “, автентично отпечатана през 1956г. Този случай по-късно бе изцяло разследван и по последно мнение бе казано, че най-вероятно е небивалица.

За това, вместо да бързам да си върша изводи, както бих направил преди 50 години, взех решение да бъда внимателен, да бъда песимистичен и да не разреша това, което съм видял да повлияе на преценката и изчисленията ми. Казах си, че ще бъда изцяло справедлив и деликатно ще проверявам цялата астрологична информация, която ми беше предоставена за двамата индивида, употребявайки знанията си по астрология и двата хороскопа, с цел да направя своите заключения.

Предимството, което имах в своя изгода бе, че бях добре осведомен с анализите върху прераждането и астрологията, дадени от великия американски медиум Едгар Кейси.

Въпреки че Едгар Кейси беше ясновидец, а не астролог, той е направил стотици разбори, в които астрологията се загатва. Обикновено тематиката за астрологията се появява по отношение на разбор на случаи, в които е включено и прераждане.

„ Където падне дървото, там си остава “ се загатва в Светото писание. Едгар Кейси споделяше, че това значи – когато ние умрем, ние оставаме с цялото познание, гении, положителни и неприятни черти насъбрани през въплъщенията в предишните си животи до сегашния миг на гибелта ни. Където падне дървото, там си остава. Когато ние се преродим в нашето ново тяло, ние просто продължаваме от там, от където сме били спрели и продължаваме напред с уроците си, които постоянно са ориентирани към рационализиране на нашата душа, до момента в който прераждането към този момент не ни е належащо.

„ Христос е образецът “ споделяше Кейси още веднъж и още веднъж.

Кейси споделяше, че позицията, която заема Слънцето в предходен живот на човек, нормално се трансформира в позиция на Луната в идващото му прераждане, а лунната позиция в предишния живот става позиция на Слънцето в новото прераждане. Този модел е характерен за планетарното разположение, когато някой почине преди да е изживял цялостен живот, какъвто е казусът на гибел при случай.

Иначе, когато животът е изживян изцяло, когато гибелта на тялото се случи, там където са били позициите на Слънцето и Луната в деня на гибелта – стават Слънчев и Лунен знак в идващото прераждане.

Това звучи в действителност като мистерия за мозъка, само че в реалност процеса е доста простичък… толкоз, че не можех да не се усъмня в истинността на тези разбори и изобщо не чаках да проработи действително.

Този модел на планетарно разположение може да се съпостави с мастилен отпечатък, да вземеш един лист хартия, на който към този момент е изработен този отпечатък и да го притиснеш към различен лист хартия. Това е сходно на огледално отражение на оригинала.

Подозрително надъхан, аз деликатно направих изчисленията по рождените данни на водачът Джеймс Хюстън. Неговото Слънце беше ситуирано в знака Везни, а позицията на Луната по време на раждането му – в знака Овен. След което изчислих картата на момчето – Джеймс Лайнингър, и сложих двете карти една до друга.

По гърба ми минаха тръпки, а косата по врата ми настръхна. Детето беше родено със позиция на Слънцето в Овен, а Луната му попадаше в знака Везни; тъкмо противоположни позиции на картата на Джеймс Хюстън. Още по удивителен беше обстоятелството, че и при двамата позициите на Слънцето и Луната бяха ситуирани в точните математически градуси на другия. Това беше модела, който Кейси описваше, в случай че един живот не е бил към момента изцяло изживян и е бил пресечен от гибел при случай. Това беше съвършения модел на мастилен отпечатък. Аз чаках нещо доста по-сложно от това, само че ето го в математически обстоятелства. Тези две души бяха една и съща.

Неспособен да задържа вълнението си написах небрежно имейл на Джули. Толкова доста неверно написани думи имаше и откъслечни изречения, че евентуално се е зачудила да не съм пил, когато съм го писал. Още по-лошо, в моя възторг, бях почнал да й разказвам планетарни позиции, които евентуално тя изобщо не е схванала.

„ Джули, това е фантастично! Лайнингър и Хюстън са една и съща душа. Няма подозрение в това. Момчето е родено със Слънце в Овен и Луна във Везни. Хюстън е роден със Слънце във Везни и Луна в Овен, и те и двамата имат Северен и Южен Лунен Възел ситуирани тъкмо в 8 градуса на Дева и Риби, което значи, че Хюстън не е приключил урока, който е трябвало да научи в своя живот и че момчето продължава от там, където Хюстън е напуснал.

И виж това: В рождената картата на Хюстън Сатурн е в позиция 23 градуса от Везни, а при Лайнингър, Сатурн попада в точна съпротива на 23 градуса от Овен! Не е ли това необикновено? Самолетът на Хюстън е бил свален от японците и той умира на 3ти Март 1945г. Той се преражда в това тяло на Джеймс Лайнингър 53 години по-късно. Кейси споделяше, че хора, които умират на бойното поле, неведнъж се раждат в душевен потрес характерен точно за тежки бойни условия. Това би обяснило настойчивите и ужасяващи кошмари на момчето през първите години от живота му.

Ако в никакъв случай не ми бяха споделили тази невероятна история – в случай че единствено ми бе обещано да пояснявам рождената карта на Джеймс Лайнингър – неотложно щях да кажа „ Това момче е родено за Военните. Той има Слънце, Марс, Меркурий и Сатурн всички в съвпад с огнения знак Овен. Неговият Рожден Нептун и Уран във Водолей са в съвършен секстил на неговия Стелиум (съвпада на планети) в Овен. Той е роден водач! “ Бих планувал, че той би станал водач, на момента, в който видя неговата карта. С Рожден Марс в Осми Дом на гибелта, също бих му споделил, че е умрял по време на война в предходния си живот и че гибелта му е била породена от патрони, експлозиви, огън, военни дейности. Кълна се Джули, че това е истина! По-късно ще ти пиша повече. “

Няколко дни откакто изследвах този план си купих книгата Soul Survivor (Оцеляла Душа). Вече бях направил астрологичните си изводи и оценка и явно това, което четях не можеше да ми повлия на работата, която към този момент бях направил.

Книгата е прелестна. Темата е добре изследвана и е написана с ентусиазъм. Представям си книгата в бъдеще като филм и се надявам един ден в действителност да бъде изработен подобен филм. Бих се надявал великият кино режисьор и продуцент Стивън Спилбърг да го режисира. Историята е трилър, вълнуваща, вдъхновяваща, магична и провокираща към размисъл. Книгата Soul Survivor през днешния ден е както кино лентата „ Извънземното “през 1982г. А в предисловието при започване на кино лентата би трябвало да има обръщение, което гласи:

„ Този филм се основава на същинска история. Той не е художествена небивалица. Посвещава се на всички хора, които имат вяра в прераждането… а по-специално на тези от вас, които не имат вяра. “

Уолдън Уелч

На 13 Май 2011г. господин Уелч напусна този свят. Благодарение на това, че приживе той бе описал това свое проучване и то е налично в специфичен блог, през днешния ден ние имахме опция да се докоснем до неговите умения и скъпа преценка в това астрологично проучване върху тематиката за прераждането, която вълнува всички нас – без значение дали намерено имаме вяра в този феномен или сме от съперниците му.

Автор и превод: Павлина Николова

Източник: soulsurvivorbook.wordpress.com

Още вести четете в: Живот За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР