Обърнахме внимание на скорошното изказване на колеги от Посолството на

...
Обърнахме внимание на скорошното изказване на колеги от Посолството на
Коментари Харесай

Спор: Русия нападна САЩ за корупцията в България

Обърнахме внимание на скорошното изявление на сътрудници от Посолството на Съединени американски щати в България за неспособността и неналичието на политическата воля на българските управляващи да се оправят с корупцията в страната. Това написаха в страницата си във Facebook от посолството на Русия у нас.

" Коректността и уместността на острите бележки по отношение на чувствителни за българското общество въпроси, изключително в навечерието на парламентарните избори, провокира огромни подозрения. Смятаме, че сходни наставнически изказвания, както постоянно без съответни доказателства, де факто хвърлят сянка както върху политически дейци, по този начин и на функционерите на правосъдната система на Република България.

Въпросът на корупцията във висшите ешелони на властта към момента съществува даже в " най-демократичните " страни по света (няма да си спомняме, да вземем за пример, за някои сюжети от «украинското досие» на настоящото управление на САЩ). Мирише на двуличие, нали по този начин? "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР