Няма установен спирачен път при катастрофата с журналиста Милен Цветков.

...
Няма установен спирачен път при катастрофата с журналиста Милен Цветков.
Коментари Харесай

Шофьорът, убил Милен Цветков, отрича да е взимал наркотици! Приемал хранителна добавка

Няма открит спирачен път при злополуката с журналиста Милен Цветков. Това демонстрира следствието по случая, съобщи юриста на фамилията на починалия водещ Менко Менков.

„ Кристиан Николов, се е движел с 99 километра в час. Според психичната експертиза обвиненият е вменяем, само че е използвал 3 типа наркотични субстанции. Категорично е потвърдено, че Николов е карал – самият той не отхвърля “, съобщи още Менков пред Нова телевизия.

Вечерта преди случая е имало празненство, на което Кристиан е чествал. Обвиняемият и приятелите му са спали до обяд в деня на злополуката, само че очевидно това не е довело до изчистването от дрогата, разяснява още юристът.

Според отбраната на Николов, младежът е взимал хранителни добавки, които са определили дейностите му. Виновният водач изцяло отхвърля да е взимал опиати.

„ Бил вземал хранителни добавки и по тази причина излизат проби с наркотични субстанции. Има обаче чатове, в които Николов приказва и разисква въздействието на разнообразни типове наркотични субстанции “, сподели още Менков

Николов очаквал Милен Цветков да потегли, по тази причина и не бил спрял на светофара.

„ Николов сподели в досъдебното произвеждане, че е карал, само че заради незнайна причина не съумял да натисне спирачката. Видяло му се, че ще светне зелен светофар и очаквал колата пред него т.е. тази на Милен Цветков да продължи “, сподели юристът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР