Няколко човека са задържани във връзка с убийството във врачанското

...
Няколко човека са задържани във връзка с убийството във врачанското
Коментари Харесай

Има задържани за бруталното убийство в Згориград

Няколко индивида са арестувани по отношение на убийството във врачанското село Згориград, научи организация BulNews. В момента проверяващите работят с тях, като на този стадий арестуваните отхвърлят да са съпричастни към осъщественото закононарушение. По неофициална информация, разпитваните не са локални.
По-рано през днешния ден на брифинг, шефът на регионалната дирекция на МВР-Враца Янко Янколов разгласи, че по случая се работи на цялостни обороти, като и сега проверяващите вършат спомагателни огледи на мястото на кървавото закононарушение.
„ Освен полицията, по случая работят от окръжната прокуратура и от Главна дирекция „ Национална полиция”, има и формирано досъдебно произвеждане “, съобщи Янколов.
Припомняме, че през вчерашния ден на обяд на телефон 112 е получено известие за открит погубен мъж. Както първо организация BulNews заяви, мъртвият е 64-годишен гражданин на селцето на име Тошко, който живее самичък в една от първите къщи в обитаемото място. Тялото му е било открито от негови съседи. По думите на очевидци на злокобната сцена, той е бил грубо пребит и на всички места към него имало кръв.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР