Някои наблюдателни хора са забелязали, че жените, които носят следните

...
Някои наблюдателни хора са забелязали, че жените, които носят следните
Коментари Харесай

Притежателките на тези имена винаги са в лошо настроение

Някои наблюдателни хора са забелязали, че дамите, които носят следните имена, имат еднакъв проблем - съвсем постоянно са в неприятно въодушевление. Те оставят усещане в близките, че нищо не е в положение да ги зарадва и придвижват отрицателното си въодушевление на всички места.

Ето кои са те, посочени от Флагман:

Александра

Жената на име Александра е взискателна и строга към себе си. Тя не е привикнала да се задоволява с малко и се пробва да реализира огромен триумф. Жена с това име не се доверява елементарно на другите. Трудно е да се откри метод към нея, тъй като всичко я нервира. Александра е доста амбициозна и не знае по какъв начин да се отпусне. Заради " наполеоновите " си комплекси тя самата постоянно изпитва стрес.

Маргарита

Маргарита постоянно е ядосана на света към нея. Дълбоко в себе си тя е сигурна, че качествата ѝ са подценени. Жените с това име поддържат връзка с другите с типичното за тях неодобрение и жестоко отношение. Маргарита също по този начин демонстрира податливост към кавги и разправии. Тя не обича да се подчинява на непознати указания. Заради докачливостта си, Маргарита оставя усещане в близките, че постоянно е недоволна от живота.

Анджелина

Анджелина постоянно е напрегната. Тя е суетна и амбициозна. Жената с това име не умее да се отхвърля и настойчиво преследва задачите си.

Татяна

Татяна постоянно се пробва да прикрие импулсивния си манталитет. Лошото въодушевление за нея е по-скоро табиет, в сравнение с проблем. Тя обича да командва. Жената с това име постоянно отвръща с удар на удара.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР