Някои казват с основание, че тримата министри си вършат добре

...
Някои казват с основание, че тримата министри си вършат добре
Коментари Харесай

Милен Михов: Действията на опозицията имат влияние над общественото мнение

Някои споделят с съображение, че тримата министри си правят добре работата, само че дано да напомним, че Българска социалистическа партия още преди да се стартира с следствието на тежката злополука, разгласи аргументите за нея и уточни виновниците. Лично Корнелия Нинова нагнетява политическо напрежение и върви на ръба на демократичните правила, сподели в предаването " Денят онлайн ", депутатът от Вътрешна македонска революционна организация, Милен Михов.

" Действията на опозицията имат въздействие над публичното мнение. ГЕРБ като независима партия взеха своето решение и с цел да отговорят на напрежението и държавното управление да може да работи по същинските проблеми е належащо да се освободят тези министри.  Волен Сидеров пък е на мнение, че не би трябвало да се дава отговор с оставки на Българска социалистическа партия, колкото и напрежение да всяват. Ние пък взехме решение да застанем зад мнението на премиера, тъй като въпреки всичко той е суверен ", съобщи той. 

" Решението на Бойко Борисов е негово, само че се разминава с обединението, тъй като там е казано, че измененията засягат всички и решението би трябвало да вземем дружно ", сподели още Михов

" Решението на Александър Манолев си е персонално негово. Той е решил да се отдръпна от номинацията му за транспортен министър, тъй като против него е имало медийна офанзива. Аз мисля, че диалога му с премиера е задоволителен. Нито упреквам отдръпването му, нито го утвърждавам. Политиката е функционалност на персонална упоритост и предпочитание, не е тъй като някой ни е споделил по този начин. ", безапелационен беше той.  

" Президентът би трябвало да отговори за какво се е забавил с подписването на указа за отсраняване от служба основния секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов. Реално видяно той е имал задоволително време да си свърши работата по конституция, само че не бих желал да влизаме в спор дали неговите дейности са противоконституционни или на ръба на конституцията. Надявам се, че това е техническа липса на време, макар, че това, което излезе от Президенството беше притеснително- наподобява като, че Румен Радев има някакви съображения да подпише този декрет и по тази причина, въпросите би трябвало да бъдат задавани към него ", съобщи Михов

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР