Победата ни с Неделя Щонова в Денсинг старс“ не е

...
Победата ни с Неделя Щонова в Денсинг старс“ не е
Коментари Харесай

Месечков не издържа на хейта: Победихме заслужено Dancing Stars! Докоснахме душите на зрителите

„ Победата ни с Неделя Щонова в „ Денсинг старс “ не е подарена! Щом съгласно публиката сме номер 1, значи сме спечелили справедливо. Зрителите са ни избрали за спечелили. “Това сподели пред „ България през днешния ден “ сътрудникът на огромната победителка в „ Денсинг старс “ Неделя Щонова – Атанас Месечков.След триумфа им в танцувалното риалити редица дефинираха триумфа на тандема за недостоен. В обществените мрежи десетки бяха безапелационни, че певицата Дара е трябвало да бъде победител. Дори музикалната легенда Богдан Томов се зачуди дали лекар Щонова заслужено е спечелила за сметка на Дара.
„ Хейтъри постоянно ще има – дава отговор Месечков на въпрос дали е чел мненията след грандиозния край на „ Денсинг старс “. – Видях част от мненията. Там се въртят едни 100 индивида, които бръщолевят едно и също. Останалите мнения са позитивни. Хората – не тези, които се крият зад компютъра, обаче ни направиха единствено похвали “, споделя още Месечков. И прибавя: „ Казах го нееднократно – всички заслужаваха успеха. „ Денсинг старс “ е извънредно тежко съревнование “.
По думите му обаче Неделя Щонова в действителност е огромният победител. Причината – нечовешките старания, които поставя жена на 53 година “Щонова надмина себе си, разбирате ли?! Възхитен съм от нея. И за секунда не се отхвърли макар компликациите. Възрастта, колкото и да не желая да приказвам за това, оказва съществено въздействие. Тренирахме приблизително по 6 часа дневно. Понякога сме се готвили и по 12 часа. Тръгвали сме си от залата и в 2 след среднощ.
Аз съм на 36 година и се усещах смачкан. На всичкото от горната страна имахме един ден по-малко за подготовка от останалите, тъй като не спряхме с работните си задължения и просто нямаше по какъв начин да съвместим всичко “, споделя още Наско. Месечков не се поколебава да одобри поканата на продуцентите за шоуто, което се завърна на екран след години пауза. Той е първият професионален танцьор, който получава поканата.
„ Обсъдих го със фамилията ми, тъй като имам и други задължения. Но още на първия ни диалог споделих, че съм отворен за плана “, споделя Месечков. Още преди началото на формата, откакто били оповестени участниците, той скрито се надявал да му се падне тъкмо лекар Щонова. Преди началото на „ Денсинг старс “ Месечков не се познавал персонално с известната лекарка. “Имаме доста общи ползи. Аз също се интересувам от здраве. Имахме доста тематики за диалози по време на тренировките. Неделя ме научи на доста неща. Дори и за танците помагаше. Казваше ми: „ Дай да го създадем по този начин, а не по този начин “. Винаги е добре да чуеш още едно мнение “, споделя още Месечков.
У професионалния танцьор към този момент е минала страстта от риалити формата. Наско споделя, че близо 5 дни са му били нужни, с цел да може тялото му да си почине изцяло след изтощителното съревнование. “С Неделя ще си останем другари и след формата. Постоянно се чуваме, пишем си. Имаме и общи събития. “
„ Не знам дали ще вземам участие още веднъж, изтощен съм. Но доста ще ми липсва предаването “, призна Атанас Месечков. За него „ Денсинг старс “ ще остане едно от най-мащабните прекарвания в живота му, тъй като с изключение на тежко съревнование то е и доста значим урок: “Хората, които се концентрират върху отрицателното, подвигат повече звук, само че те не гласоподават. Вотът на феновете обаче сподели тъкмо по какъв начин сме докоснали душите им. Затова е значимо да даваш гласа си, а не да си постоянно неудовлетворен в комфорта на виртуалната действителност. “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР