Новоназначеният изпълнителен директор на Американската агенция за глобални медии Майкъл

...
Новоназначеният изпълнителен директор на Американската агенция за глобални медии Майкъл
Коментари Харесай

Уволнен е шефът на Радио „Свободна Европа“

Новоназначеният изпълнителен шеф на Американската организация за световни медии Майкъл Пак уволни ръководителите на пет организации, които организацията следи, в това число и на Радио Свободна Европа.

Към момента няма публично мнение за аргументите за отстраняването на Джейми Флай, а също Бей Фанг от Радио Свободна Азия, Алберто М. Фернандес за Близкия изток, Емилио Васкес в Службата за лъчение на Куба, и Либи Лиу от Фонда за отворени технологии.

Но през годините US-президентът Доналд Тръмп доста пъти е подлагал на критика финансираните от американските данъкоплатци медии, че популяризират тенденциозни материали и действително не дават справедлива позиция.

Това важи с цялостна мощ за българската секция на Радио „ Свободна Европа “, която бе окупирана от протестърския клан на подсъдимия разградски необут Иво Прокопиев. Така, откогато бе открита отначало преди близо година и половина, тя отразява не обективната истина, а гледните точки на подсъдимите български олигарси отпред със самия Прокопиев и ползите на интернационалния му наставник – милиардера-спекулант Джордж Сорос.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР